AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Kardemir Karabükspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Son yıllarda zor günler yaşayan ve borç batağında olağan kulübe son darbe haciz şoku ile gelmişti. Geçtiğimiz haftalarda takım otobüsü haczedilen kulübün nasıl kurtulacağı ise kamuoyunda tartışma konusu oldu. Geçtiğimiz hafta Karabük Derin Haber’in konuğu olan AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal katıldığı canlı yayında konuyla ilgili özel açıklamalarda bulundu. AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal yeni bir oluşum önerisinde bulundu.  Ucuz kahramanlıklarla kulübün kurtulamayacağının altını çizen Ünal kulübün bu hale gelmesine neden olan kişilerinde sorgulanması gerektiğini söyledi. “Sebep Olan Birileri İşlerine Bakıp Sefalarını Sürüyor” AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Karabük Derin Haber’e yaptığı özel açıklamada; “ Karabükspor’u kurtaralım elbette. Ama Karabükspor niye bu hale geldi, yargısal tarafından da mutlaka devam edilmeli. Bu da sorgulanmalı. Sebep olan birileri işlerine bakarken, sefalarını sürerken ama şimdi geldik bu hale. Onlar yok. Karabük Halkı şimdi Karabükspor ne olacak diyor? Ortada maalesef büyük bir dert. ” İfadelerini kullandı.

“Temiz Bir Sayfada Bir Takımı Kurup Devam Etmemiz Lazım”

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal; “200 trilyon konuşuluyor, 300 trilyon konuşuluyor. Bu paraların toplanması, böyle bir takımın kurtulması çok zor. Bizim temiz bir sayfayla, yeni bir takımla ya da ligde yer alan bir takımla bal liginde yer alan bir takımla sıfır bir sayfa açmamız lazım. Çünkü Karabükspor’a toplayacağımız her bir parayı maalesef sistem yutacak. En son sponsorluk adı altında KARDEMİR’den alınan para oda yok oldu. Karabükspor’un kurtulması için toplanacak her para takımın kurtulmasına değil borcun ödenmesine gidecek. Yeni bir futbolcu transferine de maalesef gidemeyecek. Bataklıkta ki bir şeyi değil temiz bir sayfada bir takımı kurup devam etmemiz gerekiyor.”dedi.

“Bu Ucuz Kahramanlığı Karabük Yemez!”

Ünal konuşmasının son bölümünde; “Kahramanlar çıkmaya çalışıyor. İşte Karabükspor’u kurtarmak için şöyle yapalım, böyle yapalım. Cebinde 5 para olmayan kahramanlar çıkmaya başladı. Takımı sahiplenmeye başlayanlar olmaya başladı. Kendine prim çıkartmaya çalışanlar olmaya başladı. Bu ucuz kahramanlığı Karabük yemez. Burada gerçeklere bakmak lazım. Cebinden para verip bir şey yapabiliyor musun? Yada bir fikri adam gibi ortaya koyabiliyor musun? Bun bakmak lazım” şeklinde konuştu. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">