Yortan Belediye Başkanı Ali Şık Cumhur ittifakı hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Yortan Beldesinde yaşanan su sıkıntısı nedeniyle Karabük Derin Haber’e açıklamalarda bulunan Yortan Belediye Başkanı Ali Şık sorunun çözülmesinde AK Partili siyasilerin engel olduğunu iddia etti. Özellikle AK Parti İl Genel Meclisi Recep Tetik’ten şikayetçi olan Başkan Ali Şık yapılanların Cumhur İttifakı’nın Ruhuna zarar verdiğini vurguladı. AK Parti Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal ve AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’den de şikayetçi olan Ali Şık Cumhur İttifakının Yortan’da yürümediğini söyledi. Yortan da yaşanan gerginlik akıl Karabük Belediye Meclisinde yaşanan tartışmaları getirdi. Karabük’te yaşanan tartışmalar Cumhur İttifakında çatlaklar mı oluşuyor sorusunu akıl getirdi.

“Kemikli Rampasından Aşağıya İnmiyor Bu Cumhur İttifakı”

Yortan Belediye Başkan Ali Şık ittifak ortaklarından destek alamadığını belirterek; “Yortan da Cumhur İttifakının anlaşması yürümüyor. Dedim ki hatta Kemikli Rampasında aşağıya inmiyor bu Cumhur İttifakı. Sanki ben HDP’yim veyahut Rusya’da bir partiliymişim gibi bana karşı cephe alıyorlar. Şimdi ben üvey evlat mıyım, ben Cumhur İttifakının bir parçası değil miyim? Ali Şık teslimiyetçi bir adam değil. Ali Şık gerçeklerin yanında olan bir insan. Burada benim işim hizmet, birilerine kata külle okumak değil” dedi.

“Bunların Samimiyetsizliği AK Partiye Zarar Veriyor”

Yortan Beldesinde yaşanan sorun için AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’ü aradığını ifade eden Ali Şık, İsmail Altınöz’ün telefona cevap vermediğini iddia etti. Başkan Ali Şık; “Bunlar Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan büyük adamlar mı? Bunlar Karabük kamuoyundan büyük mü? Burada bana niye bunlar reva görülüyor. Yani neyin intikamını alıyorlar. Cumhur İttifakı o k beraber yürüyeceğimiz bu yolda bunların samimiyetsizliği AK Parti’ye zarar veriyor. Şikayetçiyim. Sayın Cumhurbaşkanı size layık evlat değil bunlar. Bunlar Yortan’a bu zorlukları yaşatmanın zevkini yaşatmak istiyorlar. Sürdürmeyeceğim. Burada Recep Tetik haddini bilmiyor. Sizi yıpratıyor, teşkilatı yıpratıyor. “ ifadelerini kullandı.

“Hayırlı Evlat Katar Yer, Hayırsız Evlat Satar Yer”

Konuşmasının devamında Cumhur İttifakı ile birlikte hareket etmek istediğini ifade eden Şık; “Hayırlı evlat katar yer, hayırsız evlat satar yer. Biz hayırlı evlat hayırlı olmak istiyoruz. Ama burada ezilmemize gerek yok. Burada bizim böyle perişan edilmemize gerek yok. İki kişinin verdiği zarar benim moralimi alt üst ediyor.” Dedi.

“Karabük Milletvekili Olan Herkesten Hizmet Alırım Ben”

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ın yerel seçimlerde ki sözünü hatırlatan Başkan Ali Şık konuşmasının devamında; “Karabük Milletvekili olan herkesten hizmet alırım ben. Sayın valime ‘Politik baskı var başkanım napayım.’ Dedirttiler. Ya ben perişan oluyorum böyle şeylere. “ şeklinde konuştu. Başkan Ali Şık konuşmasının son bölümünde sayın milletvekillerim buraya geliyor. Belediyeye çıkıp da bir bardak çayımı içmediler. Ya benim bir derdim var sorun bakalım. Buraya nişana düğüne geliyorlar. Çay ocağından dönüp gidiyorlar. Ya bir defa merhaba deyin ya. Sayın Cumhurbaşkanım eğer size ulaşırsa bu isteklerim; yemin ediyorum Cumhur İttifakı’nın geleceği için kata kata gitmek istiyorum, sata sata değil” ifadelerini kullandı.   " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">