"Çelik Kentin Yürekli Çocukları" projesi kapsamında ilimizde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında Kartaltepe İlköğretim Okulu öğrencileri Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti. 

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hayata geçirilen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında; Karabük Belediye Başkanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Calışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ortaklığında hazırlanan “Çelik Kentin Yürekli Çocukları” projesi kapsamında; Kartaltepe İlköğretim Okulunda öğrenim gören  22 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret etti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hayata geçirilen “Çelik Kentin Yürekli Çocukları” projesi kapsamında Kartaltepe İlköğretim Okulu öğrencileri Karabük Üniversitesine ziyarette bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat öğrencilere ilk o k Karabük Üniversitesi’ni anlattı. Karabük Üniversitesinin dünyanın en iyi ilk bin üniversitesi arasında olduğunu söyleyen Prof. Dr. Refik Polat en fazla ulus rası öğrenciye sahip üniversitenin de Karabük Üniversitesi olduğunu söyledi.

"Rektör Polat'tan Öğrencilere Önemli Tavsiye"

Karabük Üniversitesi Senato Toplantı Salonu’nda Rektör Prof. Dr. Refik Polat tarafından kabul edilen öğrenciler Polat’ın konuşmasının ardından merak ettikleri soruları sordu. Öğrenciler ilk o k Karabük Üniversitesi yerleşkesini, Teknokent’i, Nostaljik Araç Müzesi’ni, öğrenci kulüpleri tarafından açılan stantları ve kütüphaneyi gezerek çok beğendiklerini dile getirdi. Polat öğrencilere gelecekte hangi mesleği yapmak istediklerini sorarak kendisine yöneltilen soru da cevap verdi.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat öğrenciler tarafından sorulan en büyük başarınız nedir? sorusuna “Hayattaki en büyük başarım, huzurlu bir evim var üç güzel evlada sahibim. Anne ve babasını seven sağlıklı üç evladım var. Hayattaki en büyük başarılardan bir tanesi bu bence. Sizlerin de anne ve babanızın sözünden çıkmamanızı öneriyorum. İleride siz de meslek sahibi olacaksınız sizlere bu konudaki tavsiyem ne iş yaparsanız yapın alanınızda en iyisi olmanızdır.” dedi.

Etkinliğin sonunda Prof. Dr. Refik Polat’a öğrenciler günün anısına hediye takdim etti.

Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Tıklayınız: KarabukDerinHaber