AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal düğün merasimi ile oğlunu evlendirdi. Cumhur Ünal'ın oğlu Halit Enes Ünal, Rümeysa Göktaş ile dünya evine girdi. Ankara'da düzenlenen düğüne çok sayıda siyasetçi, sanatçı ve cemiyet insanı katıldı. Ünal ailesinin mutlu gününde sevenleri salonu doldurdu. 

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal'ın oğlu Halit Enes Ünal ile Göktaş ailesinin kızı Rümeysa Göktaş dünya evine girdi. Karabük'ün sevilen isimlerinden AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal düğün merasiminde duygusal anlar yaşadı.

Ankara'da düzenlenen törene, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Ankara İl Müfütüsü Dr. Yusuf Doğan ile çok sayıda milletvekili katıldı. Derin TV ve Karabük Derin Haber ekibinin hazır bulunduğu düğünde Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı genç çifte mutluluklar dilerken Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve ailesine de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bununla beraber düzenlenen programa Karabük protokolündende yoğun bir katılım gerçekleşti.

AK Parti Kabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve AK Parti ilçe teşkilatları, kamu kurum ve kuruluşları amirleri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda Karabüklü bu görkemli düğünde yer a k Cumhur Ünal'ı bu güzel gününde yalnız bırakmadı. Sanat dünyasında da yoğun katılımın olduğu düğüne Çocuklar Duymasın dizisinin Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı'da katıldı.

Konuklarını kapıda ağırlayan AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal'ın bir zamanlar Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan ve "Fıs Fıs İsmail o k bilinen Süleyman Yağcı ile yaptığı diyalog ise yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Düğün Kuran'ı Kerim Tilaveti İle Başladı

Saat 19.00'da gerçekleşen program Kuran'ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Halit Enes ve Rümeysa çiftinin salona girmesinin ardından Nikah törenine geçildi. Çiftin nikahını Ankara Müftüsü Dr. Yusuf Doğan kıydı. Çok sayıda şahitlerin huzurunda gerçekleşen nikah töreninin ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan aile cüzdanını geline vererek genç çifte mutluluklar diledi.

Karabük İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk'ün duası ile son bulan nikah töreninin ardından düğün çeşitli gösteriler ve danslarla devam etti. 

Derin TV ve Karabük Derin Haber ailesi o k Halit Enes ve Rümeysa çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.