Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; kurmaylarına, randevu alamayan vatandaşların problemlerini çözmeleri için bizzat talimat verdi. Hastanelerde yaşanan randevu sıkıntısı İstanbul’da ki Kamu Hastanelerinden randevu alamayan vatandaşların talebi doğrultusunda gündeme geldi. Gerçekleşen bir toplantıda, randevu alamayan vatandaşların isyanı, AK Partili vekiller tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktarıldı. Erdoğan, bu sorunun çözülmesi için kurmaylarına çalışma yapmaları talimatını bizzat o toplantıda verdi. Karabük’te vatandaşların da sık sık dile getirdiği bu problem bir çok ilde yaşandığı görülürken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurmaylarının bu konu ile ilgili nasıl bir çalışma yapacağı merakla bekleniyor.

CUMHURBAŞKANINA DURUMU VEKİLLER AKTARDI

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda bazı vekiller, korona sebebiyle hastanelerde muayene sürelerinin uzamasının randevu almayı zorlaştırdığını aktardı. Konuyla ilgili diğer detayları da aktaran partililer, hastanelerde yığılmaların yaşandığı konusunda vatandaşlardan bazı şikâyetlerin geldiğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bildirdi.

KURMAYLAR ÇALIŞMA YAPACAK

Konuyla ilgili hemen harekete geçilmesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, randevu almakta zorlanan vatandaşların yaşadığı sıkıntının sonlandırılması için acil bir çalışma yapılması için kurmaylarına talimat verdi.   https://www.karabukderinhaber.com/kategori/karabuk/