Elif Köse milletvekili olacak mı? Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Şule Arıcı tarafından hazırlanıp sunulan Aslında Ben programının ilk yayın konuğu oldu. Programda Elif Köse'nin bilinmeyen yanlarını anlatan Mimar Elif Köse Karabüklülerin merak ettiği soruları Derin TV ekranlarında yanıtladı.  Birbirinden farklı ve güncel programları ile Test Yayınlarına devam eden Derin TV yepyeni bir programla Karabüklülerin merak ettiği soru cevap bulmaya devam ediyor. Sokağın nabzını tutarak Karabüklülerin görüşlerine yer veren Derin TV bununla beraber kentin ileri gelenlerini ekranlarına taşıyarak bilinmeyenlerini gündeme getiriyor. Şule Arıcı tarafından hazırlanıp sunulan Aslında Ben Programına konuk olan Elif Köse bilinmeyen yanlarını Derin TV'de anlattı. Çocukluk, ilkokul, lise ve üniversite yıllarını anlatan Şule Arıcı'ya anlatan Başkan Köse çocukken kitap okumayı çok sevdiğini ve asosyal bir çocuk olduğunu ifade etti.

Asosyal Çocukluktan Bir Türlü Bitmek Bilmeyen Üniversite Yıllarına

Programın devamında nasıl mimar olduğunu açılayan Elif Köse'nin üniversite yaşadığı zorlukları öğrenince çok şaşıracaksınız. Konya'da Jeodezi Mühendisliği okuyacakken arkadaşının tavsiyesi üzerine Mimarlık bölümünü seçen Elif Köse lise ve ilkokul yıllarındaki başarısını üniversitede gösteremediğini ifade ediyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık okuyan Köse okulunu 5 yılda bitirdiğini ve üniversitede çok sosyal bir öğrenci olduğunu ifade ediyor. Bununla beraber gençlere önemli tavsiyelerde buluanan Başkan Köse, başarılı olmak için paranın ikinci planda tutulması gerektiğini ve üniversite eğitimi almak isteyen bireylerin kesinlikle yaşadığı ilde üniversiteye gitmemesi gerektiğini belirtiyor. Ailesinin büyük fedakarlıklarla kendisini okuttuğunu belirten Elif Köse anne ve babanın çocuklar için önemli bir şans olduğunun altını çiziyor.

Elif Köse Milletvekili Olacak Mı?

Aktif siyaset hayatına girdiği dönemler hakkında da bilgiler veren Başkan Elif Köse milletvekili olacak mı sorusunun cevabını verdi. Siyaset hayatına girip girmeyeceği konusunda sorulan soruyu yanıtlayan Köse şunları kaydetti. "Ben nerede faydalı olabileksem, ülkemeyaşadığım kente, topluma orada olurum. verilen görevi, geldiğim yerde de aldığım görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışırım. Asla olmam demiyorum, hayatın ne getireceği belli olmaz. Ben belediye başkanı da olmayı düşünmüyordum. Bana bunu dışardan sen yapabilirsin, sen olmalısın diyen arkadaşlarım ve yönetimde beraber çalıştığım partili arkadaşlarımın da desteği ile buradayım. İyi ki de destek olmuşlar. İlerde bakan da olabilirim, milletvekili de olabilirm, başka şeyler de olabilirim bilmiyorum ama olursam da elimden gelnin en iyisini yapmaya çalışırım. " " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">