• DOLAR 32,53 %0.22
  • EURO 34,94 %0.44
  • ALTIN 2.488,63 %0.22
  • BİST100 9.548 %-1.36
  • BITCOIN 63.517 %0.42
  • ETHERIUM 3.100 %0.19
18°

Yenice Haberleri

yenice haberleri ve güncel yenice gelişmeleri, yenice ile ilgili tüm video, yenice fotoğrafları ve yenice haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


Asayiş

Antalya'dan Karabük’ün Yenice ilçesine uyuşturucu madde getiren iki kişi yapılan operasyonla yakalanırken, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KARABÜK

Karabük'te Karabük-Yenice kara yolu Yeşilköy köyü mevkiinde meydana gelen kazada, 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

KARABÜK

Yenice'nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilk günden çalışmalarını sürdürmeye başladı.

KARABÜK

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, son yaşanan doğal afet sonrası bir paylaşımda bulundu.

KARABÜK

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Yenice Belediye Başkanı seçilen Sertaş Karakaş, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek görevine başladı.

KARABÜK

Yenice Belediye Başkanı Ş.Sertaş Karakaş'a, AK Parti Yenice Teşkilatı ve ilçe halkından önemli bir manevi ve imece desteği geldi.

Genel

Yerel seçimlerden ezici bir galibiyetle çıkan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş göreve gelir gelmez kentte geniş çaplı bir bayram temizliği...

KARABÜK

Yenice ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerde Sertaş Karakaş, ilk belirlemelere göre oyların yüzde 60'ını alarak Yenice Belediye Başkanı seçildi.

KARABÜK

Seçim öncesi Yenice'de düzenlenen AK Parti mitinginde Sertaş Karakaş, başkanlığını adeta ilan etti. Milletvekilleri ve Adalet Bakanı Karakaş'a tam destek...

KARABÜK

Belediye Başkanlığı seçimlerine kısa süre kala Yenice de Sertaş Karakaş fırtınası esiyor.

KARABÜK

AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan ilçeye 3. etap TOKİ konutları için talepte bulundu.

KARABÜK

Bahçede bitkin olarak bulunan karaca, Doğa Koruma ve Millî Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından doğaya salındı.