• DOLAR 32,53 %0.22
  • EURO 34,94 %0.44
  • ALTIN 2.488,63 %0.22
  • BİST100 9.548 %-1.36
  • BITCOIN 63.517 %0.42
  • ETHERIUM 3.100 %0.19
18°

Elif köse Haberleri

elif köse haberleri ve güncel elif köse gelişmeleri, elif köse ile ilgili tüm video, elif köse fotoğrafları ve elif köse haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Ramazan Bayramı öncesi mesai arkadaşları ile bir araya gelerek bayramlaştı.

KARABÜK

Başkan Elif Köse, Türker İnanoğlu’nun vefatı üzerine İstanbul Maslak’ta Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da düzenlenen anma törenine katıldı.

KARABÜK

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde oy oranını artırarak seçimleri kazanan Mimar Elif Köse Safranbolu Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı.

KARABÜK

Safranbolu'da 5 yıldır başarılı bir şekilde görevini sürdüren Elif Köse, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçildi.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük Demir Çelik Fabrikalarının ve Karabük’ün kuruluşunun 87. Yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

KARABÜK

Bu yıl 24.'sü düzenlenecek olan Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında yapılacak olan etkinlikler hakkında Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse...

KARABÜK

Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Elif Köse, Safranbolulardan aldığı destekle bir dönem daha belediye başkanlığı görevini sürdürecek.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine sadece 2 gün kala, belediye şantiye personellerinden tam destek aldı.

KARABÜK

Safranbolu Belediyesi, agrega malzemesi üretmek için hizmete açtığı taş ocağı sayesinde yıllık 6 milyon TL tasarruf sağlayacak.

KARABÜK

Safranbolu Belediyesi'nin Cittaslow'a girişi birçok ulusal televizyon kanallarında kendine yer buldu.

KARABÜK

Safranbolu, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin girişimleri ile başlattığı Cittaslow’a dahil edilme sürecini tamamladı.

KARABÜK

Prof. Dr. İlber Ortaylı Hürriyet gazetesinde yazdığı 17 Mart 2024 tarihli köşe yazısında yerel seçimleri kaleme aldı.