• DOLAR 32,59 %0.34
  • EURO 34,82 %0.19
  • ALTIN 2.512,14 %1.11
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.424 %2.23
  • ETHERIUM 3.061 %0.52
13°

Eskipazar Haberleri

eskipazar haberleri ve güncel eskipazar gelişmeleri, eskipazar ile ilgili tüm video, eskipazar fotoğrafları ve eskipazar haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, ilçenin daha temiz ve yaşanabilir bir hale gelmesi için mahallelerde temizlik çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

KARABÜK

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde dün çıkan yangın sonrası alevlere teslim olan müstakil evden geriye beton yığınları kaldı.

KARABÜK

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde bulunan Hanköy'de alevlere teslim olan müstakil ev kullanılmaz hale geldi.

KARABÜK

Serkan Civa, sahadaki görevlerini aksatmasından dolayı kendisine yapılan "hayırlı olsun" ziyaretlerinin saat 14.00 ile 17.00 arasında yapılmasını istedi.

KARABÜK

İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük'ün Kemikli Rampaları'nda tek yönlü olarak bayram yoğunluğu yaşanıyor.

KARABÜK

31 Mart 2024 yerel seçimlerini zaferle sonuçlandıran Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Eskipazar İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

KARABÜK

Eskipazar ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti'nin adayı Serkan Civa, büyük bir başarı elde ederek Eskipazar Belediye Başkanı seçildi.

KARABÜK

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kuyuya düşen çakal kurtarıldı.

KARABÜK

Karabük’te Organize Sanayi Kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

KARABÜK

AK Parti Eskipazar Belediye Başkan adayı Serkan Civa, Eskipazar'da düzenlediği kahvaltı programında kadınlara yönelik projelerini anlattı.

KARABÜK

Eskipazar Belediye Meclisi için AK Parti'nin belirlediği aday isimleri il seçim kuruluna verildi.

KARABÜK

Eskipazar İl Genel Meclisi için AK Parti'nin belirlediği aday isimleri il seçim kuruluna verildi.