• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.600 %-2.21
  • ETHERIUM 3.034 %-2.02
26°

Heyelan Haberleri

heyelan haberleri ve güncel heyelan gelişmeleri, heyelan ile ilgili tüm video, heyelan fotoğrafları ve heyelan haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük'te Atatürk Mahallesi Sorgun Sokak'ta meydana gelen heyelan sonrası 2'si 2 katlı olmak 4 ev boşaltıldı.

KARABÜK

Karabük’te heyelan nedeniyle balkonu çöken iki katlı müstakil ev boşaltılırken 6 kişilik aile geçici olarak öğretmenevine yerleştirildi.

KARABÜK

Karabük’te çocuk parkında üçüncü kez meydana gelen heyelan nedeniyle parke taşlarla kaplı alan ve merdiven çökerken, istinat duvarında ise çatlaklar...

KARABÜK

Karabük'te yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı.

KARABÜK

Karabük’te heyelan sonrası çekilen istinat duvarı etkili olan sağanak ve kar yağışı sonrası toprak kaymasına dayanamayarak çöktü.

KARABÜK

Karabük'te 7 ay önce okul bölgesinde meydana gelen heyelan sonrası yoldaki çökme derinleşti. Bölgede etkili olan sağanak sonrası yeniden toprak...

BÖLGE

Zonguldak'ta toprak altında kalan anne ve oğlunu arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla yeniden başladı. Çalışmalarda son durum ne?

BÖLGE

Zonguldak’ta üst üste heyelan ekiplere zor anlar yaşatıyor. Mahsur kalanları kurtarmak isteyen iş makinleri göçük altında kaldı.

KARABÜK

Karabük’te bitişik halde bulunan iki okulun yakınındaki arazide meydana gelen heyelan tedirgin etti. Heyelan oluşan arazide belediye ekipleri inceleme yapacaklar.

BÖLGE
BÖLGE
VİDEOLU HABERLER