• DOLAR 32,06 %0.12
  • EURO 34,91 %0.42
  • ALTIN 2.411,43 %0.54
  • BİST100 9.713 %0.98
  • BITCOIN 72.259 %4.2
  • ETHERIUM 3.620 %6.63
14°

Karabük haber Haberleri

karabük haber haberleri ve güncel karabük haber gelişmeleri, karabük haber ile ilgili tüm video, karabük haber fotoğrafları ve karabük haber haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük’te çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 4'ü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Asayiş

Karabük’te Ergenekon Mahallesi'nde araç içerisinden silahla havaya ateş açan 2 kişi gözaltına alındı.

KARABÜK

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bayram süresince çalışan personellerle bir araya gelerek geçmiş bayramlarını kutladı.

KARABÜK

Ak Parti Yeni Dönem İl Genel Meclis Başkanlığı İçin Adayını Belirlemek Üzere Gurubunu Topluyor. Sandık Konulup Konulmayacağı Netleşmedi.

KARABÜK

Serkan Civa, sahadaki görevlerini aksatmasından dolayı kendisine yapılan "hayırlı olsun" ziyaretlerinin saat 14.00 ile 17.00 arasında yapılmasını istedi.

KARABÜK

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde seyir halindeki otomobil yanarak kullanılmaz hale geldi.

Asayiş

Karabük’ün Eflani ilçesinde bir kişinin kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybetmesiyle ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

KARABÜK

İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük'ün Kemikli Rampaları'nda tek yönlü olarak bayram yoğunluğu yaşanıyor.

KARABÜK

Türkiye’de Cittaslow’a üye olan 28 kentten biri olma özelliği taşıyan Safranbolu’da bayram bitti ama turizm yoğunluğu bitmedi.

KARABÜK

Karabük'ün Eflani ilçesinde Orhan Ünal, kestiği ağacın altında kalan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilin şarampole yuvarladığı kazada sürücü hayatını kaybetti.