• DOLAR 32,35 %0.29
  • EURO 35,13 %-0.02
  • ALTIN 2.305,07 %1.21
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.778 %2.79
  • ETHERIUM 3.562 %1.48
18°

Karabük belediyesi Haberleri

karabük belediyesi haberleri ve güncel karabük belediyesi gelişmeleri, karabük belediyesi ile ilgili tüm video, karabük belediyesi fotoğrafları ve karabük belediyesi haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek iftar açtı.

KARABÜK

Kentsel dönüşüm için uygun hale getirilen Soğuksu Mahallesinde 3.Etap Kentsel Dönüşüm İnşaatı için ihale tarihi belli oldu.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Karabük Mahallesindeki esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret etti.

KARABÜK

Karabük Belediyesi, mahallelerde görev yapacak Ramazan davulcularını sınavla belirledi.

KADIN

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KARABÜK

Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, şehir merkezinde yaşanan otopark sorununa çözüm getirecek önemli bir projeyi tanıttı.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, partisinin Abdipaşa Belediye Başkan adayı İsa Tunçer'e destek ziyaretinde bulundu.

KARABÜK

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karabük Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantımız gerçekleştirildi.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin talimatı ile Halk Ekmek, Ramazan Pidesi satışlarına başlıyor.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, mahalle toplantılarına devam ediyor.

KARABÜK

Özkan Çetinkaya, Karabüklülerin asıl dev eserleri 1 Nisan sabahından 2029 yılına kadar mükemmel bir beş yılda göreceğini söyledi.