• DOLAR 32,34 %0.18
  • EURO 35,10 %-0.25
  • ALTIN 2.240,81 %-0.12
  • BİST100 %
  • BITCOIN 62.200 %-8.53
  • ETHERIUM 3.243 %-9.41
14°

Kardemir Haberleri

kardemir haberleri ve güncel kardemir gelişmeleri, kardemir ile ilgili tüm video, kardemir fotoğrafları ve kardemir haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarında (KARDEMİR) trafo patlaması sonucu 3 işçi yaralandı.

KARABÜK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ve esnafları ziyaret etti.

KARABÜK

KBÜ Teknoloji Transfer Ofisi ve KARDEMİR tarafından üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde "Takım Çalışması ve İnovatif Liderlik Eğitimi" programı gerçekleştirildi.

KARABÜK

Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Demir ile görüşen Rektör Kırışık, iki kurum arasında iş birliği, ortak projeler ve üniversite-sanayi iş birliğinin...

KARABÜK

KARDEMİR yönetim kurulu, şirketteki münhal durumda bulunan genel müdürlük görevine Dr. Dursun Ali Yaşaca'nın atanmasına karar verdi.

KARABÜK

Genel Başkan Yunus Değirmenci, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir'i Ankara'daki makamında ziyaret etti.

KARABÜK

Malezya Ankara Büyükelçisi Sazali Bin Mustafa Kemal, Türkiye’nin ilk ağır sanayi fabrikasını gezdi. Fabrikadan birçok isim büyükelçiye eşlik etti.

KARABÜK

Kardemir A.Ş. 2019 yılından bu yana sektördeki paydaşları ile bir araya gelerek düzenlediği Demiryolu Tekerleği Çalıştayı'nı gerçekleştirdi.

KARABÜK

YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL DEMİR “KARDEMİR OLARAK 20 YILLIK KİRA KARŞILIĞINDA 250 MİLYON TL’LİK YENİ TEKNOKENT BİNASINI YAPABİLİRİZ” DEDİ.

KARABÜK

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI PROF. DR. İSMAİL DEMİR, KARABÜK ÜNİVERSİTESİ DEMİR ÇELİK ENSTİTÜSÜNÜ ZİYARET ETTİ.

EKONOMİ

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL DEMİR, FABRİKADA ÇALIŞIP EMEKLİ OLMAYI HAK EDEN İŞÇİLERİN ÇOCUKLARININ İŞE ALIMLARININ GERÇEKLEŞECEĞİNİ DUYURDU.

KARABÜK

ÖZÇELİK İŞ SENDİKASI KARABÜK ŞUBESİ, KARDEMİR'İN 8 KASIM 1994'TE KAPATILMASINA KARŞI YAPILAN EYLEMLERİN YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI.