• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.800 %-2.2
  • ETHERIUM 3.051 %-1.8
25°

Yenice haber Haberleri

yenice haber haberleri ve güncel yenice haber gelişmeleri, yenice haber ile ilgili tüm video, yenice haber fotoğrafları ve yenice haber haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Yenice'nin efsane Belediye Başkanlarından Erol Yirmibeş'in başkanlığı döneminde yaptırdığı mezbahanenin yerinde yeller esiyor. Vatandaş soruyor.

KARABÜK

Yenice'de evine Ak Parti Pankartı asan öğrenciyi başkan Zeki Çaylı taraftarları stajyer olarak çalıştığı işten attı.

KARABÜK

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın Seçimlere bir kaç gün kala 2019 vaatlerinin kaç tanesini gerçekleştirdiği sorgulanmaya başlandı.

KARABÜK

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneklerinden Mevlid ve Yürüyüş

KARABÜK

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, 2023 yılına işilkin Yenice Orman İşletme Müdürlüğü'nde incelemelerde bulundu.

Asayiş

Karabük’ün Yenice ilçesinde zehir tacirlerine operasyon düzenlendi. Emniyet güçlerinin yaptığı baskında çok sayıda yasaklı madde ele geçirildi.

Asayiş

KARABÜK'ÜN YENİCE İLÇESİNDE YOL ÇALIŞMASINDA ÇALIŞAN İŞ MAKİNESİNİN ÜZERİNE KAYALARIN DÜŞMESİ SONUCU 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

KARABÜK

Ak Parti Yenice İlçe Belediye Başkan aday adaylığı için sürpriz aday Sertaş Karakaş resmen müracaat etti. Törende coşkulu bir kalabalık...

KARABÜK

KARABÜK'ÜN YENİCE İLÇESİNDE 4 KATLI BİNANIN ÇATI KATINDA HENÜZ NEDENİ BİLİNMEMİŞ ŞEKİLDE YANGIN ÇIKTI.

Haberde insan

KARABÜK’ÜN YENİCE İLÇESİNDE DÜĞÜN ARABASININ ÖNÜNE MASA KURAN İŞLETME SAHİBİ, GELİN İLE DAMADA ÇAY İKRAM EDİP BAHŞİŞ VERDİ.

Genel

Zonguldak, Bartın ve Karabük’te yapılan başvurular neticesinde; istihdam edilen şehit madenci yakınını sayısının 496’ya ulaştı

KARABÜK

KARABÜK'ÜN YENİCE İLÇESİNDE HER YIL DÜZENLENEN ULUSLARARASI YENİCE KUPASI DAĞ BİSİKLET YARIŞLARININ 13'ÜNCÜSÜ START ALDI.