Kardemir Karabükspor galibiyete tam anlamıyla hasret kaldı. Bir zamanlar Avrupa arenasında boy gösteren, 4 büyüklere kök söktüren Kardemir Karabükspor uzun zamandır galibiyet alamıyor. Bünyesinden büyük kulüplere futbolcu kazandıran Karabüklüleri futbola doyuran Kardemir Karabükspor bu sezonda da adeta 1 puana hasret kaldı. Üçüncü haftası oynanan Misli.com TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kardemir Karabükspor bu hafta da galibiyet yüzüne hasret kaldı.

“İlk Hafta Mamak FK İlimize Konuk oldu”

İlk hafta kendi evinde ağırladığı Mamak FK’ya 3-0 yenilen Kardemir Karabükspor sonraki hafta Pendikspor’a konuk oldu. Pendikspor’a 4-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor  ligin üçüncü haftasında sahasında konuk ettiği Elazığspor’a ise 3-1 mağlup oldu. Aldığı mağlubiyetlerle ligin ilk üç haftasında adeta averaj takımı olan Kardemir Karabükspor sıfır puanla ligin son sırasında bulunuyor. Öte yandan Kardemir Karabükspor ligin ilk haftalarında kalesinde 10 gol görürken rakip takımın filelerini bir kez havalandırabildi. Son günler de yolsuzluk soruşturması ile gündeme gelen Kardemir Karabükspor’un ilerleyen haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.

Kardemir Karabükspor’un Misli.com TFF 2. Lig Performansı

Kardemir Karabükspor: o- 3 Mamak FK Pendikspor: 4- 0 Kardemir Karabükspor Kardemir Karabükspor:1- 3 Elazığspor Kardemir Karabükspor önümüzde ki hafta ise Bayburt Özel İdare Spor’a konuk olacak.