Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ‘in eşi Miray Ürkmezer şehit aileleri ile buluştu.

Programa şehitlerimizden, Recep Çakıl, Atilla Bodur, Ali Bozkurt, Bülent Çelik, Abdulkadir Tükenmez’in aileleri katıldı.

Safranbolu SAKEM’ de gerçekleşen kahvaltı programına, Miray Ürkmezer’in yanı sıra Psikolog Selma Ay ve SAKEM Genel Koordinatörü Münevver Esen katıldı.

Şehit yakınlarının haklarını anlatmak üzere etkinliğe katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü "Şehit Yakınları ve Gaziler" birim sorumlusu Ümran Uyanık, ailelere detaylı bilgiler verdi.

'ŞEHİT AİLELERİ BİZİM EMANETİMİZDİR' 

Şehit aileleri ile bir araya gelen Miray Ürkmezer, "şehit aileleri bizim emanetimizdir onların her konuda yanlarındayız ifadelerini kullandı. Şehit ailelerimizin kanayan yaralarını iyileştirmeye elbette gücümüz yetmez ancak onların hayatlarına kolaylaştıracak yeni projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. En azından günlük hayatlarında duygusal açıdan eksik kalan yanlarını birlik ve beraberlik duygusu içinde paylaşarak gidermeye yönelik çalışmalar amaçlıyoruz."  şeklinde konuştu.

Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunan etkinlik sonrasında Miray Ürkmezer konuklarına beraberinde getirdiği hediyeleri takdim etti.