Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile  farklı alanlardaki şirketler arasında çözüm ortaklığı protokolü imzalandı.

Protokolün; Karabük TSO’nun 2019-2022 Stratejik Planında yer alan Karabük’ün ekonomisinin tüm yönleriyle incelenmesi, sektörel analizlerin yapılması, sahada incelemelerde bulunulması görüşlerin toplanması ve aynı zamanda raporlanması ve mutabakat metninde yer alan çalışmaların gerçekleştirilmesi amacıyla imzalandığı belirtildi.

Karabük TSO ile Oda Üyesi Karabük Gümrük Müşavirliği Ltd Şti arasında 2019-2022 Stratejik Plan kapsamında yer alan Karabük'ün Dış Ticaretini geliştirme amacıyla yapacağı faaliyetler, eğitim, danışmanlık ve üyelerin dış ticaret konusunda bilgilendirmelerini sağlamak üzere ile çözüm ortaklığı protokolü imzalandı.

Karabük TSO ile AKINSOFT İş Birliği Protokolü imzalandı. Yapılan bu iş birliği çerçevesinde, oda üyelerinin protokolde yer alan avantajlardan faydalanabilecekleri belirtildi.

Karabük TSO ile SİPROMED Sağlık Hizmetleri Medikal İlaç San ve Tic. Ltd Şti (Slim Fit Fitness& Life Center) arasında Sağlıklı Yaşam İşbirliği Protokolü imzalandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, "Oda üyelerimize hizmet alabilecekleri işletmelerde fiyat avantajı ve hizmeti daha özel koşullarda almalarını sağlamak amacıyla bir dizi protokolleri imzalamaktayız. Burada yaptığımız protokolün tüm üyelerimize ve üye işletmemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.