Karabük 1. Amatör Küme’de 7.hafta mücadeleleri sona erdi. 6 maçta toplam 22 gol kaydedildi.

Karabük 1.Amatör Lig’de bu hafta berabere biten karşılaşma olmazken Adatepe Dökecekspor Kayadibispor’u 5-1, Ovacık Gençlikspor Karabük 3 Nisanspor’u 3-1, Karabük Demirçelikspor Safranboluspor’u 2-1, Karabük Demirspor Yaylacık Gençlikspor’u 3-2, Aydınlıkevler GSK Yenice Cebecispor’u 1-0 mağlup etti. 5000 Evlerspor ise Safranboluspor ligden çekildiği için bay geçerek 3-0 hükmen kazandı.

ADATEPE DÖKECEKSPOR-KAYADİBİSPOR MAÇINDA İSTENMEYEN OLAYLAR

Soğuksu Futbol Sahası’nda 12.30’da karşı karşıya gelen Adatepe Dökecekspor-Kayadibispor maçında istenmeyen olaylar yaşandı ve toplam 7 kırmızı kart çıktı. Maçın 23.dakikasında tribünlerden Kayadibisporlu futbolcu sözlü saldırıda bulunuldu ve futbolcuların da karşılık vermesi sonrası taraftarlardan sahaya inenler oldu. Karşılaşmanın hakemi soyunma odasına gitti ve emniyet güçlerinden tirbünlerin boşaltılmasını istedi. İki takımda 3’er kırmızı kart görmüştü. Tribünlerin boşaltılmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti. Mücadelenin içinde bir Kayadibisporlu oyuncu daha kırmızı kart gördü. Maç 8’e karşı 7 kişi ile sonlandı. Olaylarla iligi kararı yarın toplanacak olan Futbol İl Disiplin Kurulu verecek.

DEMİRÇELİKSPOR İLK KEZ KALESİNDE GOL GÖRDÜ

Sezon başından bu yana kalesinde gol görmeyen Karabük Demirçelikspor 7.haftada oynadığı Safranbolu Esnafspor karşılaşmasında bir gol yedi. Demirçelikspor’un gol yememe süreci sona erdi ama galibiyet serisi devam ediyor.

YAŞA VE YAŞAT FARKLI MAĞLUP, MASTERLER RAHAT KAZANDI

TMVL liginin 5. haftasında ilimizi temsil eden Yaşa ve Yaşat Veteranlar ligin lideri Bartın Şehit Uğur Akyer Veteranları konuk etti. Soğuksu Sahası'nda adeta maça golle başlayan temsilcimiz ardından rakibin gelen gollere engel olamadı ve Bartın temsilcisi mücadeleden 5-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Ligdeki diğer temsilcimiz Karabük Masterler ise Kastamonu Masterler Veteranlar’ı Yenice Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmada 3-1 mağlup etmeyi başardı. Ligin ilk iki sırasında bulunan Bartın Şehit Uğur Akyer ve Karadeniz Ereğli’nin ardından üçüncü sıraya yerleşti.