AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, hem yeni yıl dolayısıyla hem de Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altınöz, yeni yıl mesajında, “Acı ve tatlı günleriyle birlikte bir yılı daha geride bıraktık. Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla daha birlikte girmenin sevinci içerisindeyiz. Her yeni yıl, yeni ve büyük Türkiye’nin inşasında bir tuğla daha koymamıza vesile olacaktır. Zira sorunların aşılması, huzur ve güven dolu müreffeh bir Türkiye’de yaşama arzusunu birlikte paylaşan tüm Karabük’lü kardeşlerimle beraber, geçmişin muhasebesini yaparak, yeni projeler ve değişimlerle, insanlarımızın yarına daha umutla bakabilmesini umut ediyor ve bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde tüm teşkilatımızla birlikte, şehrimizin el birliğiyle gelişmesi ve kalkınması için her alanda bir adım daha ileri götürebilmenin telaşı ve gayreti içinde olduk.” ifadelerini kullandı.

Altınöz, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Hemşerilerimizin bize verdiği sonsuz destek ve çalışmalarımızla, her geçen gün biraz daha artan ve ilk günkü heyecanı her zaman yaşayarak, aynı gayret ve çabayı fazlasıyla göstereceğimizden şüpheniz olmasın. 2018 yılı içerisinde vermiş olduğunuz destek ve güveni, yeni yılda da fazlasıyla sürdüreceğinizi biliyor ve inanıyoruz. Yeni yıla, yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, dünyada güçlü ve saygın bir ülke olması için, en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, kardeşliğimizi bozmaya, yıpratmaya, çalışan karşı da hep birlikte göğüs gereceğiz.

Bu duygularla birlikte yeni yılın başta şehrimiz için, ülkemize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini umut ediyor, mazlumun gözyaşının akmadığı, milletçe hepimizin yüreğini burkan acı hadiseler yaşanmamasını, refahın ve huzurun olduğu bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Mekke’nin Fethi’nin yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında: “Mekke’nin Fethinin seneyi devriyesi tüm insanlığa mübarek olsun. Mekke; Kur’an-ı Kerim’de şehirlerin anası diye zikredilen, her türlü saldırıdan korunmuş saygın ve güvenli yer o k işaret edilen, alemlere rahmet o k gönderilen sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği şehirdir. Allah’ın Resulü Mekke’den Medine’ye hicret ederken “Ey Mekke! Sen yeryüzünün en hayırlı ve bana en sevimli yerisin. Eğer çıkmak zorunda bırakılmasaydım, senden ayrılmazdım” diyerek Mekke’ye olan sevgisini dile getirmiştir. Mekke’nin fethiyle Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(sav) yeryüzünün en faziletli binası olan Kâbe’yi putlardan temizledi. Aynı gün kendisini ve Müslümanları memleketlerinden çıkaran, canlarına ve mallarına kasteden Mekkeli müşrikler için umumi af ilan etti. Bu merhameti gören müşriklerde, Hz. Peygambere biat ederek Müslüman oldular” dedi.

İslam Alemi o k bugün fetih ruhuna muhtaç bir halde olduklarını kaydeden Başkan Altınöz, “Cenabı-ı Allah başta Kudüs olmak üzere şu an işgal altındaki bütün Bilad-ı İslam’da nice fetihler, muzafferiyetler nasip ve müyesser etsin. Mekke şehri, Peygamber Efendimiz tarafından 1 Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Bu fetih öyle anlamlıdır ki, Müslümanlar zorla çıkarıldıkları Mekke’yi hiç silah kullanmadan, bir damla kan akıtmadan 8 yıl aradan sonra teslim almışlardır. Fethin bu kadar kolay olmasının sebebi Allah Rasulü‘nün ve Müslümanların insanların gönlünü fethetmesidir. Müslümanlar zulme uğrasa da, sıkıntıya düşse de mazlumların yardımcısı Allah’tır. Bizler de böyle inanıyoruz. Başta muhterem Karabük’lü hemşehrilerimiz olmak üzere, İslam Coğrafyasının, tüm mümin ve Müslümanların Mekke’nin fetih yıldönümünü tebrik ediyor, umutların çoğaldığı, huzurun, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir fetih yılı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz” diye konuştu.