Millet ittifakıSafranbolu ortak Belediye Başkan Adayı Elif Köse, Safranbolu halkıyla bir araya gelerek onların sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Millet ittifakı ortak adayı Elif Köse, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Aslan ve belediye meclis üyeleri ile birlikte kahvaltı programında kadın kuaförleri ile bir araya geldi.

31 Mart yerel seçimlerine hız kesmeden hazırlanan Belediye Başkan adayı Elif Köse kahvaltı programında şunları söyledi; “Öncelikle hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler çıktığımız bu yolda Safranbolulular tarafından büyük ilgi ve teveccüh ile karşılandık. Yaptığımız her çalışmada, bizim arkamızda “Safranbolulular” var diyebilmek gurur ve onur verici. Sizlerin de destekleriyle Belediye Başkanı olduğum takdirde cinsiyeti, dini, dili fark etmeksizin herkese eşit şekilde davranacağıma ortak akıl ve Sosyal Belediyecilik anlayışı ile belediye’yi yöneteceğime söz veriyorum. Projelerimizi hazırlarken bile gönlünüze ve cebinize dokunmayı amaç edindik. Bildiğiniz üzere ekonomik o k zor süreçler yaşıyoruz. Bu yüzden öncelikli hedefimiz ayakları yere basmayan projelerden ziyade sorunlarınızı çözmeye elverişli projeler gerçekleştirebilmek. Proje tanıtım kitapçıklarımızı bile tasarruf sağlayacak, doğaya zarar vermeyecek şekilde tasarladık.” dedi.

Seçim çalışmaları boyunca; Millet İttifakı adayı Elif Köse’ye desteklerini esirgemediğini vurgulayan CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, kahvaltı programında açıklamalarda bulunarak şunları söyledi; “İnsan hizmet ettikçe gönüllerine dokunursunuz bugün Milletvekili olduysam insanların gönüllerine dokunduğum içindir. Elif Hanım da 27 yıldır Safranbolu halkına hizmet ediyor inşallah Safranbolu halkının destekleri ile güzel sonuç ulaşacak. Kendisine başarılar diliyor sizlere de katılımlarınızdan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.