31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Burhanettin Uysal seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle Salıpazarı ve Şirinevler Salı pazarını ziyaret etti.

AK Parti Belediyeciliğinin gönül belediyeciliği olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Uysal, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan gönül belediyeciliği 16 yıllık AK Parti iktidarında hizmet belediyeciliği o k devam etti. Şimdi 31 Mart seçimleri ile yeni bir döneme giriyoruz. Büyük hizmetlerimizi gönülleri kazanmak adına yapacağımız yeni hizmetlerimizle daha da artıracağız.” dedi.

Pazar esnafları ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan adayı Uysal, “ Pazar esnafını ve pazarda alışveriş yapan halkımızın dertlerini dinledik. Bin ah işittik. Belediye Başkanının dertlerini dile getirmek için yanına gittiklerinde nasıl randevu verilmediğini kapıdan kovulduklarını, işgaliye parası için esnafların icraya verildiğini, esnafın nasıl mağdur edip yeni pazar yeri için kandırıldığını, halkın gözünü boyamak için seçim zamanı hastane karşına yapılan süs havuzuna kadar birçok dertlerini anlattılar. Halkı kandıranın, 31 Martta da halkın ona gerekli cevabı vereceklerini belirttiler. Halkımıza Karabük'e yapacağımız tüm projelerimizi anlattık. 1 Nisan da halkımızın dertlerini gönül birliği ile çözeceğiz, halkımızın şahsıma gösterdikleri teveccühlerine teşekkür ederiz. Halkımızın dertlerini el ele gönül gönüle hareket ederek dertlere çare olacağız.” ifade etti.

Başkan adayı Uysal’a Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, partililer ve meclis üyeleri eşlik etti.