MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt geçtiğimiz günlerde Yenice ilçesinde seçim çalışmalarına katı k Zeki Çaylı’ya destek istemişti.

Ulusal gündemlerde dâhil çıkış ve söylemleri ile çok dikkat çeken MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Yenice’deki konuşmasında; “Duyuyorum ki AK PARTİ’li bakanlar milletvekilleri vatandaşı tehdit ediyormuş. Diyorlarmış ki aman ha bizi seçin, biz iktidarız, biz hizmeti veririz, biz olmazsak hizmet alamazsınız. Siz MHP’li başkan Zeki Çaylı’yı seçin, sıkıysa hizmet vermesinler. Kimin malını kime veriyorlar ya hu, kimin parasını kime vermiyorsunuz? Öyle yağma yok. Hiç kimse milleti tehdit etmesin. Neymiş efendim, bize vermezseniz iş güç olmaz, yaparsa AKPARTİ yapar. Gördük lan, 16 sene de ne yaptığınızı” demişti.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Cemal Enginyurt’un bu sözlerine bugün Yenice’den cevap verdi. AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven’in mitingine katı k bir konuşma yapan Karabük Milletvekili Ünal konuşmasının bir yerinde; “Geçtiğimiz günlerde buraya gelen bir milletvekili kulağına söylenenlerle bir konuşma yapmış. Sayın Vekile ve partisine saygım var ama Koçum sen nerenin milletvekilisin. Burası Cumhur Ünal’ın. Sen git kendi seçim bölgende konuş” diyerek cevap verdi.