Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İl Başkanı Abdullah Çakır, İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Teşkilatının bazı üyeleri Ankara’da çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulundular.

Başkan Köse ve beraberindeki heyet güne Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir ziyaretti ile başladı. Burada yaklaşık bir saat kalan heyet daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi haftalık gurup toplantısına geçti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından sırası ile Karabük Milletvekilleri Dr. Hüseyin Avni Aksoy, Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’i Türkiye Büyük Millet Meclisindeki odalarında ziyaret ettiler. 

Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Bu gün Ankara’da tüm ekibimizle birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Özellikle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri en kısa sürede ilçemizi ziyaret etmek istediklerini ilettiler. Bizlerde mutlu olacağımızı ifade ettik. Daha sonra bölge Milletvekillerimiz Sayın Aksoy, Sayın Ünal ve Sayın Güneş’i ziyaret ettik. Milletvekillerimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.