Alanında lider olmaya devam eden Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM) yılsonu sergi ve şenlikleri yarın başlıyor.

11 – 18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve ‘Kendini Keşfet’  başlığı altında yapılacak olan etkinlikler, yarın Köyiçi Mevkiinden Aslanlar’a kadar yapılacak olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Salı günü saat 17.30’da yapılacak açılışın ardından, ilk gün SAKEM Çocuk Korosu Konseri ile Okçuluk gösterisi yer alacak.

Her yıl olduğu gibi yine yoğun katılımın olması beklenen programın diğer etkinlikleri ise şöyle: "12 Haziran Çarşamba: Kuaförlük etkinliği, seramik tasarım etkinliği, mangal şenliği, seminer (Nasıl Formda Kalırım), 13 Haziran Perşembe: Ahşap oyma etkinliği, su kabağından dekora etkinliği, step gösterisi ve seminer (Sağlık Olsun), 14 Haziran Cuma: Kuaförlük ve bahçecilik etkinlikleri ile SAKEM Korosu konseri, 15 Haziran Cumartesi: Yemek Yarışması, 16 Haziran Pazar: Çocuklarımızla sokak oyunları, Waffle zamanı, 17 Haziran Pazartesi: Okumanın yaşı yok etkinliği ve Güvenli Sürüş Tekniklerinin anlatıldığı motosiklet etkinliği."