23 Haziran’da İstanbul’da tekrar edilecek olan Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimleri için siyasi partiler çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti Karabük Teşkilatı, Cumhur İttifakının AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek olmak amacıyla İstanbul'da yaşayan Karabüklülerle buluştu.

Sahaya inen AK Parti Karabük Teşkilatı, İstanbul’da yaşayan Karabüklü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Disiplin Kurulu Başkanı Ali Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanları İstanbul'da yaşayan Karabüklü hemşehrilerinden Yıldırım için destek istedi.

Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım'a destek için İstanbul'da gece gündüz çalışan AK Parti Karabük Teşkilatı, hemşehrilerinden destek sözü aldı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ise konu ile ilgili o k; "23 Haziran'da İstanbullular İstanbul'u emin ellere teslim edecek inşallah" açıklamasında bulundu.