"Hedefimiz Tüm Avrupa’ya Yayılmak"

Karabüklü iş adamı Orhan Buyurman, işçi o k gitmişti. Almanya’da kurduğu beyaz et sektörü ile 25 yıldır sektörün öncü firmaları arasında yer aldı. Çağla Tavukçuluk adıyla Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti ( KRV )’de geniş servis ağı ile Türk firması o k Alman ekonomisine de büyük katkı sağladı. Karabüklü iş adamı Orhan Buyurman, 25. yılında kurumsal o k büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Buyurman: "Başarının Sırrı, Dürüstlük"

Çağla Tavukçuluk firması kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Orhan Buyurman, sektörde başarılı olmanın ana temelinin dürüstlük olduğunu ifade etti. Aile şirketi o k sürdürdükleri firmalarının kurumsal bir yapıya kavuştuğunu belirtti. Buyurman açıklamasına devam etti. “Bu sektörde 25 yıldır ayakta durabilmemizin birinci nedeni dürüst olmamız ve kaliteli ürün ve kaliteye önem vermemiz. Firma o k, sürekli rekabeti kalitede aradık. Daha iyi hizmet nasıl sunarız bunun üzerinde çalıştık. Ticarette güvenilir olmak çok önemli, Çağla firması uzun yıllardan beri bunun için ayakta. Bugün firmamız kurumsallaşmış ve bölgenin en güçlü firmaları arasına girmiştir. Helal kesim ürünlerimizi, eyaletin tüm geneline soğutucu araçlarımızla gönderiyoruz. Ürünlerimizde kalite çok önemli. Hijyenik bir şekilde ürünlerimizi tüm müşterilerimize ulaştırıyoruz. Bunun dışında tabi ki diğer eyaletlerimize de ürünlerimizi gönderiyoruz.” dedi.

"Hedefimiz Tüm Avrupa’ya Yayılmak"

Buyurman, 25 yıldır Almanya’da başta Türk marketler olmak üzere birçok alana hizmet ettikleri de kaydetti. Yeni hedeflerinin ise Avrupa’nın diğer ülkelerine de açı k Avrupa genelinde büyümeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.