İl Başkanı intihar etti. Komşudan gelen intihar haberi ilimizde de şok etkisi yarattı. Bartın'ın sevilen cemiyet adamlarından Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay canına kıydı. 

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, bugün öğle saatlerinde Kemerköprü Mahallesi Türbe mevkiinde arabasını yol kenarına park etti. Aynı zamanda kuyumculuk yaptığı öğrenilen evli ve iki çocuk babası Ünal Yurtbay, başına dayadığı silahını ateşledi. Ağır yaralanan ve  Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yurtbay, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"40 Yıl Düşünsek Aklımıza Gelmezdi"

Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi dava arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek Ünal Yurtbay'ın candan, samimi ve güleç yüzlü bir insan olduğunu söyledi. Muhsin Çebi Karabük Derin Haber'e yaptığı açıklamada; "Çok candan, dürüst, ahlaklı edepli güleç yüzlü bir insandı. 40 yıl düşünsek böyle bir vakanın gerçekleşmesi mümkün değil. Şuurlu da bir arkadaşımızdı. OIayla ilgili henüz net bir bilgi de alamadık. Moralimiz çok bozuk. Çok üzgünüm. Çok uzun yıl dayanan bir dostluğumda vardı onunla. Arkadaşlığımız, kardeşliğimizde vardı. Allah rahmet eylesin. Ne diyeyim. Diyebilecek bir şey yok. Sözün bittiği yerdeyiz. Yarın cenazeye inşallah katılacağız. " ifadelerini kullandı. Karabük Derin Haber o k merhuma Allah'tan rahmet  Saadet Partisi camiasına baş sağlığı dileriz.