İYİ Parti Karabük ilçe başkanları belli oldu. Birçok ilde teşkilatlarında değişikliğe giden İYİ Parti  sadece Karabük'te tüm teşkilatları görevden almış ve yeni bir teşkilatlanma çalışmasına başlamıştı. İYİ Parti'nin yeni il başkanı Ali Çetin Aygün olurken, Aygün'ün A takımını ise belirlediği öğrenildi. 

2023 Genel seçimlerine yaklaşırken siyasi partilerde çalışmalarına hız verdi. Özellikle son zamanlarda ülke genelinde olduğu gibi Karabük'te de yıldızı parlayan İYİ Parti seçime güçlü bir kadro ile girmek için teşkilatlarında değişikliğe gitti.  Erol Serin ve ilçe başkanlarını görevden alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sadece Karabük'te, merkez ve ilçe teşkilatlarını  toplu şekilde görevden alması dikkatlerden kaçmadı.

Daha sonraki süreçte ise İYİ Parti Karabük İl Başkanı o k Ali Çetin Aygün atandı. Ali Çetin Aygün'ün il başkanı olmasının ardından A takımı merak edilen konuların başında geliyor. Özellikle merkez  ve ilçelerde iddialı bir kadro kurduğunu ifade eden Aygün'ün A takımında yer alan isimlere Karabük Derin Haber ulaştı.

"İYİ Parti İlçe Başkanları Listesinde Hangi İsimler Var?"

Edinilen bilgiye göre İYİ Parti Karabük İl Başkanı Ali Çetin Aygün listesini hazırladı. Kesin o k onaylanmayan liste de Safranbolu'ya kadın ilçe başkanı geliyor. Safranbolu Eski Kadın Kolları Başkanı Müşerref Özer'in eski başkanı Bilal Aslan'dan koltuğu devralmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte İYİ Parti ilçe başkanları listesi;

Karabük Merkez İlçe Başkanlığı Tanıdık Bir İsme Verildi

[caption id="attachment_58218" align="alignnone" width="300"] Karabük Merkez İlçe Başkanı Hilmi İnce[/caption]

Ali Çetin Aygün'ün listesinde Merkez İlçe Başkanı o k Hilmi İnce yer alıyor. Hilmi İnce önce yıllarda Atatürkçü Düşünce Derneği'nde yöneticilik yapmış ve İYİ Parti'de çeşitli kademelerde bulunmuştu. Ali Çetin Aygün'e yakın olan isimlerden  biri olan Hilmi İnce'nin Karabük Merkez İlçe Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Safranbolu'ya Kadın İlçe Başkanı

[caption id="attachment_58221" align="alignnone" width="300"] Safranbolu İlçe Başkanı:  Müşerref Özer[/caption]

Safranbolu İlçe Kadın Kolları Başkanı olan Müşerref Özer görev alan yeni yönetim ile birlikte Safranbolu İlçe Başkanlığı koltuğuna oturdu. Bilal Aslan'dan koltuğu devralacak olan Müşerref Özer Safranbolu Belediyesi ile birlikte önemli etkinliklerde yer almıştı. Bununla beraber geçtiğimiz yıllarda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde Safranbolu Kent Meydanı'ndan bir etkinlik düzenlemiş ve burada Karabük Derin Haber'e özel açıklamalarda bulunmuştu. 

Diğer İlçelerin Başkanları İse Şu Şekilde;

[caption id="attachment_58222" align="alignnone" width="300"] Ovacık İlçe Başkanı Emin Tufan[/caption] [caption id="attachment_58223" align="alignnone" width="300"] Eskipazar İlçe Başkanı :  Orhan dönmez[/caption] [caption id="attachment_58224" align="alignnone" width="300"] Eflani İlçe Başkanı Halil İbrahim Bulut[/caption] [caption id="attachment_58225" align="alignnone" width="300"] Yenice İlçe Başkanı Seyfi Tetik[/caption]

Yeni Yönetim Millet İttafakı'nı Nasıl Etkileyeek?

İYİ Parti Karabük İl Başkanlığı'nda yapılan köklü değişimin ardından göreve gelen yeni yönetimin Millet İttifakı'nı nasıl etkileyeceği ise merak edilen konuların başında geliyor. Bununla beraber Merkez ilçe ve ilçelerde görev alan isimlerin ardından yapılan değişikliğin Millet İttafakı'nı daha da güçlendirmek amacı ile gerçekleştirilği ileri sürülüyor. Ayrıca Ali Çetin Aygün'ün yönetim listesinde yer alacak isimler ise merak edilen diğer konuların başında geliyor.