İYİ Parti  İlçe Başkanları resmen onaylandı. Kamuoyuna ilk kez Karabük Derin Haber tarafından duyurulan isimlerin İYİ Parti Genel Merkezi tarafından onaylandığını ifade eden İYİ Parti Karabük İl Başkanı Ali Çetin Aygün ilçe başkanlarının göreve başladıklarını belirtti. 

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Ali Çetin Aygün ilçe başkanları listesinin resmen onaylandığını ve göreve başladığını duyurdu. Aygün, ilgili onayın yeni başkan kendisi tarafından tebliğ edildiğini bildirdi. Şimdi gözler Ali Çetin Aygün'ün yönetimine çevrildi. İYİ Parti Karabük İl Başkanlığı yönetiminde hangi isimlerin yer alacağı merak ediliyor.

Aygün açıklamasının devamında "Genel Merkezimizce gerekli onay ve yetkileri geldi, tarafımca tebliğ edildi görevlerine başladılar… Türk Milletine, Karabük’ümüze ve yörelerine hayırlı olsun… Yüce Allah mahcup etmesin… Başarılar dilerim." dedi.

Yönetimde Yer Alacak İsimlere İlk Karabük Derin Haber Ulaştı

Karabük Derin Haber o k daha önce İyi Parti Karabük İl Yönetiminde yer alacak bazı isimlere ulaşmayı başarmış ve bu isimleri gündeme almıştık. Konu ile ile ilgili haberimizi okumak için tıklayınız;

İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ LİSTESİNDE SÜRPRİZ İSİMLER  

İYİ PARTİ GENEL MERKEZ TARAFINDAN ONAYLANAN İLÇE BAŞKANLARI İSE ŞU ŞEKİLDE;

Merkez İlçe Hilmi İnce Safranbolu Müşerref Özer Yenice Seyfi Tetik Eskipazar Orhan Dönmez  Eflani Halil İbrahim Bulut Ovacık Emin Tufan