Karabük Derin Haber Canlı Yayınları Ulus rası Altın Safran Film Festivali heyecanına ortak oldu. Festivalin ilk gününden itibaren yaptığı canlı yayınlarla konserlere gelemeyen vatandaşların evlerine konuk olan Karabük Derin Haber yaptığı yayınlarla Altın Safran Belgesel Film Festivali'nin binlerce kişiye ulaşmasını sağladı. Her sene farklı bir coşku ile kutlanan Ulus rası Altın Safran Belgesel Film Festivali bu senede yapılan çeşitli etkinliklerle unutulmaz an imza attı. Festivali hazırlık aşamasından itibaren yakından takip eden Karabük Derin Haber Canlı Yayınları ile festivale damga vurdu. Karabük'ün canlı yayın sistemine sahip tek basın kuruluşu olan Karabük Derin Haber festivali ilk gününden itibaren Misak-ı Milli Meydanından yaptığı canlı yayınlarla festivale katılamayan vatandaşların evlerine konuk oldu.

"Karabüklüler Festivalin Açılış Törenini Derin Haber'den İzledi"

16 Eylül 2021 tarihinde Misak-ı Milli Meydanı'nda gerçekleşen açılış programını  vatandaşlar Karabük Derin Haber'den izledi. Festival meşalesinin yakıldığı programda Karabük Derin Haber'in anlık izleyici sayısı yaklaşık bin kişi olurken, Safranbolu Belediyesi tarafından yapılan canlı yayını ise sadece 24 kişi izledi. Karabük Derin Haber'den canlı yayınları toplam izleyen kişi sayısı  yaklaşık 15 bin oldu. Safranbolu Belediyesi' nin de kendi facebook sayfasından yaptığı canlı yayını ise yaklaşık bin 500 kişi izledi.

"Karabük Derin Haber Canlı Yayınları Ekin Uzunlar Konserinde İzlenme Rekoru Kırdı"

EKİN UZUNLARI 134 BİN KİŞİ KARABÜK DERİN HABER'DEN İZLEDİ 22. Ulus rası Altın Safran Belgesel Film Festivali'nin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Ekin Uzunlar Safranboluluları coşturdu. Konsere katılamayan vatandaşlar ise Ekin Uzunlar'ın muhteşem performansını Karabük Derin Haber'den naklen izleme şansı buldu. Safranbolu'da mükemmel bir konsere imza atan Ekin Uzunlar konserini canlı yayınlayan Karabük Derin Haber yaklaşık 134 bin kişi tarafından görüntülendi. Ekin Uzunlar konserini canlı o k izleyen kişi sayısı ise Karabük Derin Haber'de  700-980  kişi aralığında olurken aynı anda yayın yapan Safranbolu Belediyesi' nin resmi facebook hesabında  ise 40 kişinin izlediği gözlemlendi.

"Ve Şevval Sam İle Mükemmel Final"

Festivalin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Şevval Sam mükemmel bir finale imza attı. Performansı ile Safranboluluları büyüleyen Şevval Sam konserini canlı yayınlayan Karabük Derin Haber konsere katılamayan vatandaşların konser heyecanına ortak olmasını sağladı. Şevval Sam konserini evlerinin balkonundan izleyemeyen vatandaşların telefonlarına konuk olan Karabük Derin Haber 3 gece üste üste yaptığı canlı yayınlarla festival heyecanının on binlerce kişiye ulaşmasını sağladı. Şevval Sam konserini anlık o k Karabük Derin Haber'den izleyen kişi sayısı ortalama 600-1100 kişi aralığında olurken, bu rakam Safranbolu Belediyesi'nin yapmış olduğu aynı andaki canlı yayından 148 kişi izledi. Karabük Derin Haber Canlı Yayınları ile ilimizde marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu zorlu süreçte canlı yayınlarımıza katı k bizleri yalnız bırakmayan değerli takipçilerimize teşekkür ederiz. Vazgeçilmez klasik haline gelen Karabük Derin Haber canlı yayınlarının da yeni izleyici rekorları kırmak üzere, görüşmek dileği ile...