ARŞİV

Karabük Emniyet İstihbaratın Büyük Başarısı. 35 kg Eroin Ele Geçirildi

Abone Ol

Karabük Emniyeti uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Karabük’te yapılan uyuşturucu operasyonunda tarihin en büyük miktarda uyuşturucu madde (eroin) ele geçirildi.

Karabük Derin Haber o k yaptığımız araştırma ve edindiğimiz bilgilere göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından art arda yapılan FETÖ takip ve operasyonlarının ardından bu kez de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Bir süredir yapılan teknik ve fiziki takip sonrası yapılan operasyonla İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından  35-40  kilo civarı uyuşturucu (eroin) madde ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Karabük'e büyük miktarda uyuşturucu getirilmeye çalışılacağı istihbaratı üzerine harekete geçen Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ekipleri bir jipi takibe alındı.

Jip, Yenice ilçesine geldiğinde Narkotik Şubesi ekiplerininde desteğiyle operasyona başlandı.  Durdurulan jipte narkotik köpeği "Şila"ın da katılımıyla arama yapıldı. Aramalarda, bagajda bulunan LPG tankının içine gizlenmiş 70 paket içinde yaklaşık 36 kilo eroin maddesi ele geçirildi. 

Yapılan operasyonda İ.A adlı kişi gözaltına alınırken ele geçirilen uyuşturucunun Karabük tarihinde ele geçirilen en büyük miktardaki uyuşturucu olduğu belirtiliyor.