AK Parti Teşkilatı Yüz Yüze 100 Gün programları kapsamında Eflani ve Eskipazar ilçelerinde vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Eskipazar ilçesinde; Aslanlar, Köyceğiz, Karahasanlar, Hanköy ve Doğancılar köylerini ziyaret etti. AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ise Eflani ilçesinde Çörekli, Çamyurt, Aday, Alpagut, Çavuşlu, Esencik ve Karlı köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Altınöz çocuk oyuncak hediye etti

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Eflani ilçe köyleri ziyaretlerinde “Yüz yüze, gönül gönüle, yan yana. Bizim hemşerilerimizle diyaloğumuz böyleydi, bundan sonra da böyle olacak inşallah. Eflani ilçemizde hemşerilerimizle bir araya geldik. Hemşerilerimizin istek, talep ve önerilerini dinledik, notlar aldık. Kıymetli hemşerilerime misafirperverlikleri ve güzel sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm çabamız ve emeğimiz çocuklarımız için" değerlendirmelerinde bulundu.

Güneş "Tevazu, samimiyet ve gayretle, gönülden gönüle köprüler kurmayı sürdüreceğiz"

Vatandaşlarla bir araya gelerek istek, talep ve önerileri not alan AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş "Hemşerilerimizin hizmet ve beklentileri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.

Ünal hasat yaptı, tırpan biledi

Öte yandan Eskipazar ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, vatandaş ve muhtarlarla bir araya gelerek hasbihal etti. İstek, talep ve önerilerini dinledi, çözüm noktasında fikir alışverişlerinde bulunuldu. Ünal, Eskipazar programında buğday hasadı yapan çiftçilerle selamlaştı. Ünal, tırpan sallayarak buğday hasadı gerçekleştirdi. Ünal "Çiftçinin mirası, emeği ve bayramı hasat zamanıdır. Bizim de hasada katkımız olsun istedik. Tırpanla ekin biçip tırpan biledik ve çekiçledik. Büyük gayret ve fedakârlık gösteren çiftçilerimize bereket getirmesini diliyorum. Artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin. Bol ve bereketli olsun inşallah" ifadelerinde bulundu. Ziyaretlerde Milletvekilleri Ünal, Güneş ve Altınöz’e, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Genel Meclis Üyeleri ile AK Parti İl ve İlçe teşkilatları eşlik etti.