Eylül ayı İl Genel Meclis Toplantısı, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen başkanlığında gerçekleştirildi. Yoğun çalışma sezonu içerisinde bir taraftan serme sıkıştırma işlemi devam ederken diğer taraftan da asfalt plenti ve asfalt ekibiyle sahadaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.
Başkan Sözen “Şimdiye kadar 12.5 Km asfalt programımızı gerçekleştirdik. Bununla beraber 11 Bin Ton BSK üretimimiz gerçekleşti. Şuan itibariyle Kahyalar Köyümüzde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce Yenice ve Merkez ilçemizde asfalt çalışmalarımız devam etmişti. Merkez ve Yenice İlçemizde de asfalt öncesi serme sıkıştırma çalışmalarımızda devam ediyor. Bugün itibariyle de Yenice ilçemizde alt temel malzeme serme, sıkıştırma işlemlerimizi tamamlamış olacağız. Diğer taraftan ise mevcut asfaltlarımızın muhafazası için yama ekiplerimizde çalışmalarına son hız devam ediyor. Yenice İlçemizde yama programımızı tamamladık. Eflani ve Eskipazar İlçelerimizde yama çalışmalarımız devam etmektedir. Vermiş olduğumuz sözleri ve vaatleri eksiksiz o k yerine getirmenin azmi ve kararlılığı içerisindeyiz ” dedi.

“112 Bin Ton BSK (Sıcak Asfalt) Üreteceğiz”

“Bilindiği üzere sabit konkasörümüzün kurulmasıyla birlikte artık malzemeye ücret ödemiyoruz. İhtiyaç duyduğumuz malzemeyi kendimiz üretiyoruz. Buna bağlı o k asfalt hedefimizde ve üreteceğimiz BSK (sıcak asfalt) ile ilgili önemli artışlar oldu. Bu yıl içerisinde 112 Bin Ton asfaltı köy yollarımıza sermiş olacağız”

“İl Özel İdaremiz Artık Yatırımcı Bir Kuruluştur"

“Artık agregaya ödeyeceğimiz ücretin tamamını TÜPRAŞ’a Bitüm alımına aktaracağız. Böylece hedeflerimiz önemli ölçüde yükselmiş olacak. Bununla birlikte İl Özel İdaremizin bir yatırımcı kuruluş haline gelmiş olduğunun en büyük göstergesidir. Kendi kendine yeten bir kurum olmak gurur verici bir durum. İl Genel Meclis Üyelerimizin ve Mecliste aldığımız kararların büyük önemi var.Bu kararlar doğrultusunda bu işler yapılıyor”

“Az Laf, Çok İş”

Başkan Sözen, son o k yapılan hizmetler süreklilik arz edildiğini belirterek “İl Özel idaremiz sürekli hizmet anlayışıyla ve kendi kendine yeten, yenileyen, yeni hedefler ortaya koyan kurum haline gelmiştir. Çalışmalarımızı sezon sonuna kadar tamamlamış olacağız. Genel anlamda bakıldığında az laf, çok iş, çok üretim anlayışımız devam edecektir. Sahada gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden azim ve gayretle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.