Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Öğlebeli Gençlik Merkezinde oluşturulan 'Deneyap Atölyesi' açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından eş zamanlı o k canlı yayında gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yönetimiyle katıldığı 35 ilde yapılan 37 Deneyap Teknoloji Atölyelerinin eş zamanlı açılış töreni gerçekleştirildi. Karabük Deneyap Atölyesinin kurdelesi Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Sanayi ve Teknoloji Müdürü İsrafil Yıldız, BAKKA Karabük YDO Koordinatörü Sakin Eren ile Gençlik Merkezi üyeleri tarafından kesildi.
Vali Gürel, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye’de gençlerin özellikle teknoloji alanında gelişimlerine katkı sağlayan Deneyap Atölyelerinin, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı arasındaki işbirliği ile hayata geçirildiğini ifade etti. Gürel, Deneyap Türkiye kapsamında Karabük'te açılışı gerçekleştirilen teknoloji Atölyesinin oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Vali Gürel, Deneyap Atölyesinden yararlanacak gençlerimize hayırlı olması dileklerinde bulundu.