Karabük, Kastamonu ve Zonguldak Çaycuma Huzurevlerinde kalan vatandaşların oluşturduğu Bocce Takımları, kendi aralarında oynadıkları maçların ardından oluşacak puan durumuna göre finalistler belli oldu.
Vali Fuat Gürel, Yücel Huzurevi Bocce sahasının tadilat çalışmalarını üstlenen, turnuvaya verdiği katkı ve desteklerden dolayı hayırsever iş insanı Şefik Dizdar’a Teşekkür Plaketi takdim etti. Vali Gürel, vatandaşların aktif yaşama katkılarını sağlamak amacıyla bu turnuvanın düzenlendiğini ifade etti. Gürel, huzurevlerinde kalan büyüklerimizin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde zamanlarını geçirmeleri ve birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayan Bocce Turnuvasının düzenlenmesinde emeği geçen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve ekibine teşekkür etti.
Yücel Huzurevi Bocce Sahasında düzenlenen müsabaka ; Vali Fuat Gürel, İl Jandarma Komutanı J Kd Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, hayırsever iş insanı Şefik Dizdar ile Kastamonu ve Zonguldak Çaycuma Huzurevleri yöneticileri takip etti.