Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Ovacık İlçe Kaymakamlığı koordinesinde yapılan organizasyonla Ovacık Spor Lisesine spor malzemesi desteği gerçekleştirildi.
Dağıtım organizasyonunda Ovacık Spor Lisesine spor malzemelerini Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven teslim etti.
Ovacık Spor Lisesinin spor faaliyetleri konusunda aktif bir konumda olduğunu ifade eden Coşkun Güven " Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla belirlenen okul spor malzemesi o k futbol, voleybol, basketbol ve hentbol topu dağıtımının yanında slalom setleri Badminton raketi ve bocce seti teslim edildiğini söyledi. Çocuklarımızı sosyal ve sportif hayata hazırlama anlamında önem arz eden bu malzemelerin dağıtımını yaptığımız için mutluyuz" dedi.
Ovacık Spor Lisesinde düzenlenen Spor Malzeme teslim törenine Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Ovacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan As, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Özkan, Okul Müdürü ,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.