Karabük Valisi Fuat Gürel,  Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen taşımalı kapsamda ücretsiz yemek hizmetinden yararlanan Aydınlıkevler İlkokulunu ziyaret ederek öğlen yemeğini öğrencilerle birlikte yedi.
Vali Fuat Gürel, Milli Eğitim Bakanlığı'nın hayata geçirdiği, şartlı eğitim yardımından öğrenci burslarına, taşımalı eğitimden ücretsiz yemek imkânına, ücretsiz ders kitaplarından yardımcı kaynak kadar çok sayıda projeyi ilimizde de kararlı bir şekilde uygulamaya devam ettiklerini belirtti. Gürel, “Taşımalı eğitim kapsamında taşıdığımız öğrencilerin öğle yemeği ve pansiyonlarda kalan öğrencilerimizin üç öğün yemekleri devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Çocuklarımızın eğitimi bizler için çok önemli, onlar için her türlü fedakârlıktan kaçınmayarak imkânlarımızı seferber ederek, çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için gayret gösteriyoruz, beslenmelerine önem veriyoruz. Allah devletimize zeval vermesin, hem öğrencilerimizi taşıyarak hem de ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.” diye konuştu.
Okul ziyaretine sınıfları ve öğrencileri ziyaret ederek devam eden Vali Gürel miniklerle bir süre sohbet ederek kitap hediye etti. Okulda görevli öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Gürel öğretmenlere başarılar diledi.
Okul ziyareti çıkışında makam aracını merak eden minikleri aracına bindirerek okul bahçesinde gezdiren Vali Fuat Gürel, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldı.