Karabük milletvekilleri ne yapıyor, sorusu özellikle dost meclisinde tartışılan en önemli konuların başında geliyor. Dost meclisinde bir çay içerek ülkenin ve ilimizin sorunlarını tartışan Karabüklüler milletvekillerinin ne yaptığını merak ediyor. Karabük Derin Haber o k Karabük milletvekillerinin son 24 saatte ne yaptığını araştırdık. 2018 genel seçimlerinde ilimiz AK Parti’den iki CHP’den ise bir milletvekili olmak üzere toplamda 3 milletvekili çıkardı. AK Parti’den Niyazi Güneş, Cumhur Ünal, CHP’den ise Hüseyin Avni Aksoy seçilerek mecliste yerlerini aldı. Daha sonraki süreçte ise Hüseyin Avni Aksoy CHP’den istifa ederek Memleket Partisi’ne geçerek aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı oldu. Seçimlerin ardından sahada ve mecliste çalışmalarını sürdüren Karabük Milletvekilleri bazı vatandaşlar tarafından desteklenirken bazı vatandaşlar tarafından eleştirilerin odağı oldu. Özellikle son zamanlarda gündeme gelen Karabük Milletvekilleri ne yapıyor, sorusu çay sohbetlerinin vaz geçilmezi oluyor.

“Milletvekilleri Ne Yapıyor?“

Zaman zaman bizlerinde şahit olduğu sorular üzerine Karabük Derin Haber o k Karabük Milletvekillerinin ne yaptığını araştırdık. Karabük Milletvekillerinin 25 Kasım 2021 tarihinde sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlardan ve danışmanlarından aldığımız bilgilerden yola çıkarak vekillerimizin neler yaptığını derledik.

Cumhur Ünal?

Karabük'te girdiği her ortamda samimiyeti ile vatandaşların gönlünü kazanan AK Parti Milletvekili Cumhur Ünal vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenmeye gayret ediyor. Karabük Derin Haber Canlı yayınında ">telefon numarasını paylaşan Ünal Karabük'e yapılması planlanan yatırımlarla ilgili Niyazi Güneş ile birlikte Ankara'da görüşmelerine devam ediyor. AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal'ın dünkü programı ise oldukça yoğundu. 24 Kasım 2021 tarihinde TBMM'de geç saatlere kadar çeşitli kanun tekliflerinin yasalaşması için mesai harcayan Cumhur Ünal meclisten gece 2 sıralarında ayrıldı. Ardından sabah saatlerinde Ankara'dan yola çıkarak İstanbul'a geçen Ünal burada "Karabük Tanıtım Günleri" programına katıldı. Açılış programının ardından gece saatlerine kadar İstanbul'da kalan Cumhur Ünal Karabük dernek ve sivil toplum örgütleri buluştu. Ankara'ya dün gece saat 00.00 sıralarında gelen Ünal'ın Ankara programı ise devam ediyor. Öte yandan AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal'ın hafta sonu için Karabük'e geleceği ve burada çeşitli ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi. Niyazi Güneş AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ise sakin duruşu ve ağır başlılığı ile dikkat çekiyor. Safranbolu'ya ismini veren Safran ile ilgili önemli çalışmalar gerçekleştiren Niyazi Güneş  Karabüklülerin sorunları ile ilgilenmeye gayret ediyor. Karabük'ün yatırımları ile yakından ilgilenen Güneş ekip arkadaşı Cumhur Ünal ile Ankara'da çeşitli bakanlık ve kurumlarla görüşmelerine devam ediyor. AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş'te Cumhur Ünal gibi TBMM bazı kanun tekliflerinin görüşmelerine katı k yasalaşması için mesai harcadı. 24 Kasım Çarşamba günü girdiği TBMM'den 25 Kasım Perşembe günü saat 02:00 sıralarında ayrılan Güneş bununla beraber AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın koordinasyonunda düzenlenen toplantıya katıldı. 25 Kasım mesaisi gece saatlerinde başlayan Niyazi Güneş sabah saatlerinde ise Cumhur Ünal ile birlikte İstanbul'a geçerek "Karabük Tanırım Günleri"  açılış programında yer aldı. Güneş İstanbul mesaisinde  Karabük'ü temsil eden sivil toplum örgütleri ve derneklerle bir araya geldi. Dün gece saatlerinde İstanbul'dan Ankara'ya dönen Niyazi Güneş'in Ankara mesaisi yoğun bir şekilde devam ediyor.

Hüseyin Avni Aksoy

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy Karabüklüler tarafından en çok eleştirilen isimlerin başında geliyor. CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ne geçen Hüseyin Avni Aksoy bazı vatandaşlar tarafından desteklenirken bazı vatandaşlar tarafından olumsuz karşılandı. TBMM'de Azerbaycan ve ">Kuvay-i Milliye ile ilgili konuşmaları ile ön plana çıkan  Aksoy yoğun mesaisine devam ediyor. Son zamanlarda mecliste yaptığı konuşmalarda ilimize yapılan bazı yatırımları eleştiren Aksoy engelliler hakkında yaptığı açıklama ile özellikle engelli vatandaşlarımızın takdirini topladı. Muharrem İnce ile yeni bir seçenek sunduklarını ifade eden Memleket Partisi Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy TBMM mesaisine devam ederken bir yandan partisinin teşkilatlanma çalışmaları için il il gezmeye devam ediyor. Hüseyin Avni Aksoy 25 Kasım Perşembe günü Amasya'daydı. Amasya'da çeşitli ziyaretlerde bulunan Hüseyin Avni Aksoy'un önümüzdeki hafta salı gününe kadar il il gezerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam edeceği öğrenildi.