Derin Tv o k Karabük Sokak Röportajları ile vatandaşın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Karabük'lülere sorduk "Susmam Dediğiniz Ne Var?" Derin TV ve Karabük Derin Haber ailesi o k sokağın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Ülkemizin ve Karabük'ün gündemiyle ilgili fikirlerini karabüklüler Derin TV aracılığıyla paylaşma imkanı buluyor. Karabük sokak röportajları genç ve dinamik ekibimizle beraber ilginç açıklama şahit oluyor. Rusya Ukrayna Savaşı, ekonomik sıkıntılar, akaryakıt zamları, kadın cinayetleri ve birçok konuyu ele alan ekibimiz bu sefer Karabüklülere "Susmam Dediğin Ne Var" sorusunu yöneltti. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

"Kadın Cinayetlerine Susmam"

Derin haber ekibine konuşan karabüklüler en çok kadın cinayetleri ve haksızlığa karşı tepkili olduklarını dile getirdi. Bununla beraber karabüklüler açık ve net bir şekilde kadın cinayetlerine ve kadına şiddete karşı susmam ">dedi. Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de birçok vatandaş kadına şiddet ve kadın cinayetlerinden rahatsız. Bununla beraber ulusal ve yerel basında gündeme gelen kadın cinayetlerinin durdurulması ve suçluların ağır bir şekilde cezalandırılmasını isteyen vatandaşlar özellikle savunması kalan kadınlar için yeni önlemlerin alınmasını istiyor.

"Mülteci Sorunu da Vatandaşın Gündeminde"

Bununla beraber mikrofonlarımıza konuşan vatandaşların bazıları ise mülteci sorununu gündeme getirerek mülteci sorununa susmayacağını ifade etti. Son zamanlarda ulusal ve sosyal medya da en çok tartışılan konuların başında gelen mülteci sorunundan şikayetçi olduklarını ifade eden Karabüklüler yetkililerden sorunun çözülmesini istiyor.