Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Karabük trafik sorunu ile ilgili bir konuşma yaptı. Aksoy yaptığı konuşmada Karabük trafik sorununun hala çözülemediğini ve ilimize acilen çevre yolunun yapılması gerektiğini ifade etti.  Karabük trafik sorunu meclis gündemine taşındı. Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy Karabük trafik sorunu ile ilgili 13 Ocak Perşembe günü TBMM'de bir konuşma yaptı. Konuşmasında Karabük'te trafik sorunun çözülemediğini ifade eden Hüseyin Avni Aksoy çevre yolu ile ilgili çalışmaların yapılması için yetkilileri göreve çağırdı. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"> Özellikle mesai saatleri çıkışlarında yaşanan yoğun trafik nedeni ile vatandaşlar zaman zaman duruma tepki gösterebiliyor. Son zamanlarda akaryakıta gelen zamların ardından araçlar trafik yüzünden daha çok yakıt harcayarak maliyetlerini daha da artıyor. Bununla beraber yoğun trafik nedeni ile yaşanan gerginlik ve trafik kazaları da vatandaşları zor duruma düşürebiliyor. TBMM'de yaptığı konuşmada bu konu da değinen Memleket Partisi Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy trafikte akaryakıt ve zaman kaybına dikkat çekti.

Avni Aksoy mecliste yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

Karabük'ümüzün uzun zamandan beri devam eden trafik sorunu hala çözülememiştir. Karabük'ümüze acilen çevre yolu yapılmalıdır. Yoğun trafik ve artan araç sayısı sebebi ile Karabük ve turizm kenti Safranbolu'muzda halkımız hem araç trafiğinden ve hem de kaldırımda yürümekte sıkıntı yaşamaktadır. İvedilikle yeni yollar açılmalı ve genişletilmiş yaya kaldırımları yapılmalıdır.

"Araçların Yaktığı Yakıta ve Kaybolan Zamana Yazıktır"

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy mecliste yaptığı konuşmasının son bölümünde trafikten dolayı oluşan akaryakıt ve zaman kaybına dikkat çekti. Hüseyin Avni Aksoy konuşmasının devamında; "Safranbolu'dan Karabük'e giden yol yaklaşık 11 kilometredir. bu yol güzergahında bir düzine trafik lambası bulunmaktadır. Sabah işe gidiş ve akşam dönüşlerde yoğun trafik yaşanmaktadır. Akaryakıt fiyatlarının geldiği nokta ortadayken araçların yaktığı yakıta ve kaybolan zamana yazıktır. Bu yol güzergahına acilen alt ve üst geçitler yapılmalı, alternatif yollar açılmalıdır. Yetkilileri göreve çağırıyorum." ifadelerini ">kullandı.