Karabük Belediyesi tarafından 15 Temmuz Cuma günü 15 Temmuz Demokrasi ve Anma Programı düzenlenecek. 15 Temmuz 2016 yılında FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin 6 yıl geçti. Bu yılda Karabük'te 15 Temmuz Demokrasi Ve Birlik Günü Etkinlikleri kent meydanında düzenlenecek. Karabük Belediyesi'nin resmi sayfasında yayınlanan programlar saat saat belirlendi.

Karabük Belediyesinin Resmi Sayfasında Yayınlanan yazıya göre 15 Temmuz Cuma Günü Yapılacak Programlar;

Şehitlerimizin anısına fidan dikimi 15 temmuz cuma günü sabah saat 11.00 da Karabük Valiliği Şehitler fidanlığında yapılacak. Ardından Şehit Metin Arslan'ın kabri ziyaret edilerek öğle saatlerinde (12.00) Yenişehir Camiinde Mevlid-i Şerif Programı düzenlenecek. Etkinlikler süresince kent meydanın da kan bağışı devam ederek akşam saat 19.00 da ise  Karabük Genlik Ve Spor Resim Sergisi olacak. İşte 15 Temmuz Cuma Günü Düzenlenecek Demokrasi Ve Anma Programı;

15 Temmuz 2022 Kent Meydanı Etkinlikleri

15 Temmuz Cuma Günü Kent Meydanı Etkinlikleri içerisinde ilk saat 19.30 'da İstasyon- Kent Meydanı arası, Demokrasi Ve Milli Birlik Yürüyüşü yapılacak. Daha sonra saat 20.00'da İstiklal Marşı Ve Saygı Duruşu, Kuran-ı Kerim Tilaveti, Protokol Konuşmaları, Ödül töreni (Yarışmalarda dereceye giren sporcu ve öğrencilere ödül verilmesi). Ödül Töreninden Sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ortak Canlı Yayın Programı ile Halka Hitabı Yer alacak. Ardından saat 21.00 'da Şirinevler Ticaret Merkezi Kent Meydanında Sancak Koşusu düzenlenecek. Gecenin sonunda ise 15 Temmuz Özel Konseri İle Bahadır Özüşen Karabük halkı ile buluşurken saat 22.40 "Hilalin Gölgesi" adlı 15 Temmuz özel gösteri sergilenecek.