Karabük’te kar yağışı etkili olmaya başladı. Karabük’e kış geri geldi. Son günlerde etkili olan yağışlı ve soğuk havalar ilimizde etkisini göstermeye devam ediyor. Mart ayının ilk haftalarında kendisini unutturan kış, kar yağışının ardından kendisini yeniden hatırlattı. Geçtiğimiz günlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü ilimizde ve bölgemizde kar yağışının etkili olacağını ifade etmişti. Hafta sonundan itibaren etkili olan soğuk ve yağışlı havalar kar yağışı etkisini daha da artırdı. Hafta başından itibaren hafif yağışlarla devam eden kar yağışı özellikle kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü. İlimizde öğle saatlerinden sonra etkili olan kar yağışı özellikle sürücüleri zor durumda bıraktı. Kentte etkili olan kar yağışı ilk baharı vatandaşları unutturdu. Özellikle cemrenin suya düşmesinin ardından havaların ısınmasının bekleyen Karabüklüler ilimizde yeninden başlayan kar yağışı vatandaşları şaşkınlığa ">düşürdü. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Karabük’te Kar Yağışı Ne Zamana Kadar Devam Ediyor

Sabah saatlerinden itibaren kente etkisini gösteren soğuk havalar kar yağışı ile birlikte vatandaşı daha da zor duruma düşürdü. Özellikle doğalgaz ve elektriğe gelen zamların ardından vatandaşlar ısınmak için iki kere düşünüyor. Buna rağmen ilimizde kar yağışının 15 Mart Salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor. İlimizde beklenen 5 günlük hava durumu ise şu şekilde;

10 Mart Perşembe

Güne hafif kar yağışı ile başlayan Karabüklüler saat 15.00 yoğun kar yağışı ile karşılaştı. Saat 18.00’a kadar devam etmesi beklenen kar yağışının saat 18.00’dan gece 24’e kadar hafif aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

11 Mart Cuma

Gece saatlerinde bulutlu havaya teslim olması beklenen Karabük’te kar yağışının yarın saat 18.00’a kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Cuma günü ilimizde en düşük sıcaklığın eksi 6 en yüksek sıcaklığın ise 1 derece olacağı belirtiliyor.

12 Mart Cumartesi

Karabük’te kar yağışı hafta sonu da etkisini göstermeye devam edecek. Cumartesi günü kentte beklenen en düşük sıcaklık eksi 4 en yüksek sıcaklık ise 1 derece.

13 Mart Pazar

Soğuk havanın etkili olacağı Pazar gününde kar yağışının ise hafif aralıklarla devam edeceği bekleniyor. En düşük hava sıcaklığının eksi 8 derece olması beklenen kentte en yüksek hava sıcaklığı ise 3 derece.

“Karabük’te Kar Yağışı Hafta Başında da Devam Edecek”

Karabük’te kar yağışının pazartesi ve Salı günü de devam edeceği tahmin ediliyor. Pazartesi hafif aralıklarla yağması beklenen kar yağışının 16 Mart Salı günü kuvvetli şekilde devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıyor.