Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Safranbolu Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.
Ziyarette Kaymakam Türköz’e İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emrah Aydın, Karabük Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Demirci, Gençlik Merkezi Müdür V. Emrah Barındırır, İlçe Milli Eğitim Müdür V. İhsan Parlak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Yılmaz’da eşlik etti.
Ziyarette Karabük Gençlik Hizmetleri Müdürü Bilicioğlu, Kaymakam Türköz’e, yapmış oldukları projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek tesisi gezdirdi.
Kaymakam Türköz; "Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde tüm vatandaşlarımızın kullanabileceği modern bir tesis Safranbolu’da hizmet veriyor. Sportif faaliyetler, kütüphane, müzik kursları, resim ve diğer birçok alanda faaliyetlerini sürdüren bu tesiste, inşallah bizde yapılacak olan aktivitelere katılıp gençlerimizle bir araya gelmeyi planlıyoruz. Ben tüm gençlerimizi gençlik merkezlerimizi doldurmalarını bekliyor, Gençlik Merkezi müdürümüzü, personelimizi yapmış oldukları projelerden ve hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum." dedi.