2020 yılı KÖYDES programı kapsamında grup yollarında planlanan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Karabük İl Özel İdaresi’nin kendi araç parkı ve personeli ile devam eden yol çalışmalarını Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun yerinde inceledi. İncemeler sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun Karabük Valisi Fuat Gürel ve Milletvekili Cumhur Ünal’a çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Safranbolu Sine Köyü Grup yolunda başlanan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Fuat Gürel ve AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’a, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ragıp Tunç, ilçe protokolü, muhtarlar ve köy sakinleri eşlik etti.

“Öncelikli O k Grup Yollarımızı Tamamlayacağız”

Saatte 240 ton üretim yapabilen ve bölgemizin en güçlü asfalt plentlerinden bir tanesine sahip olduğumuzun altını çizen Karabük Valisi Fuat Gürel yol çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

“İlimizde 277 Köyümüz ve Yol Ağımız 3 Bin Kilometre”

İlimizde 277 köy bulunduğunu belirten Vali Fuat Gürel yol ağımızın ise yaklaşık 3 bin kilometre olduğunu belirtti. Öncelikli o k grup yollarının tamamlanacağını söyleyen Gürel, “İmkânlarımız ölçüsünde de sıcak asfalt çalışmalarımıza diğer köy ve mahalle yollarımız ile devam edeceğiz.  Amacımız vatandaşımızın şehirde bulduğu imkânları köylerimizde de bulması ve köylerine rahat bir şekilde gidip gelebilmesi. Ödeneklerin ilimize tahsisi için Bakanlıklarda büyük emek gösteren Milletvekillerimize, bu yatırımları gerçekleştiren İl Genel Meclisimize ve büyük bir gayret ve özveri ile bu projeleri gerçekleştiren İl Özel İdaresi yöneticilerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Yapımına başladığımız Safranbolu Sine Köyü Grup yolu sıcak asfalt çalışmalarının tüm köylerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Diye konuştu.