Karabük Üniversitesi Kulüp Tanıtım Günleri başladı. Pandemi nedeni ile uzun süre faaliyetlerine ara veren kulüp ve topluluklar yeni kayıt yaptıran öğrencilerle bir araya gelerek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Kulüp Tanıtım Günleri başladı. KBÜ´de pandemi sonrası yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte öğrenci kulüpleri de faaliyetlerine yeniden başladı. Kulüp ve topluluklar açılan stantlarda üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere kulüplerin faaliyetleri hakkında bilgi vererek yeni üye kaydı gerçekleştirdi.

Karabük Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi alanında kurulan stantlarda görevli öğrenciler üniversiteyi yeni kazanan öğrencileri de etkinliklerde aktif görev almasını sağlamak amacıyla kulüp kulüp faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendirerek üye kayıtlarını yaptı. Halk Dansları Kulübü tarafından hazırlanan gösteri ve öğrencilerden oluşan müzik gruplarının canlı performanslarıyla öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Kulüp Tanıtım Günleri´ne, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalar yürüten bilim, sanat, kültür, spor vb. alanlarda 42 kulüp katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı tanıtım günleri 21 – 22 Ekim tarihleri arasında devam edecek.