MHP Karabük İl Başkanlığı televizyonumuzu ziyaret ederek, Derin TV stüdyolarında incelemelerde bulundu. 

MHP Karabük İl Başkan Vekili Cenk Gedikoğlu beraberindeki heyetle bugün Derin TV stüdyolarını ziyaret etti.  Ziyarete katılanlar arasında Karabük  MHP İl Başkan Vekili Cenk Gedikoğlu,Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Karabük Belediye Meclis Üyesi Ömer Karakaş, Karabük İl Yönetim Kurulu Alparslan Kamil Yılmaz yer aldı.

Ziyarette Derin TV stüdyolarını ve birimlerini gezen MHP Karabük heyeti Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı'dab yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

MHP Heyeti; Karabük'ün promlemlerinin çözümünde Derin TV'nin bir araç olacağına inanıyoruz böyle bir stüdyo kurup karabük'e böyle bir güzellik yaptığı için teşekkür ederek başarılar dilediler.

" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Karabük Çok Profesyonel Bir Program kazandı

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan MHP Karabük İl Başkan Vekili Cenk Gedikloğlu; Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı'yı bu önemli yatırımdan olayı tebrik etti. Bu yolda en iyilerinden biri olduğunu söyleyen Gedikoğlu,Karabük'e  böyle güzel bir stüdyo sunduğu için kendilerine teşekkür ederiz dedi.

Ziyaret boyunca MHP İl Teşkilatına stüdyoyu tanıtan Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı'ya "Azimli, biri olduğunu biliyoruz bundan sonrada başarılarını göreceğimize eminiz" diyerek yapılacak yeni çalışmaları sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.  Gedikoğlu açıklamalarının devamında kendilerine  ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Karabük Level Atlayacak

Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı; Milliyetçi Hareket Partisinin değerli yetkililerine, değerli belediye meclis üyelerine açıklamaları ve ziyaretlerinden ötürü teşşekkür etti. Derin TV o k herkese Karabük'te en iyi hizmeti vermeye gayret göstereceğiz diyerek Karabük bu çalışmalar sayesinde level atlayacak ifadelerinde bulundu.

Bizler sadece Karabük'te kalmayacağız mümkün olan en kısa sürede önce bölgemize sonra ulusal'a doğru ilerleyeceğiz. Bu konuyla ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir dedi. Konuşmalarına devam eden Sait Alıcı "Gün gelecek bu stüdyoda birçok ilin milletvekilleri ile bir program içerisinde ortak canlı yayında olacağız ilerleyen zamanlarda Karabük Ulusal düzeye yakın bir yayın olacak dedi."

Ziyaret iyi temenni ve dileklerle sona erdi.