Üç dönemdir Yenice Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulunan Yenice Eski Belediye Başkanı Osman Mısırlı'nın eşi Mimar Neşe Mısırlı vefat etti. Ebediyete intikal eden Neşe Mısırlı için Yenice Belediyesi tarafından cenaze töreni düzenlendi.
Saat 15.30'da Yenice Belediye binası önünde düzenlenen törene Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve eşi Azize Çaylı, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, MHP İlçe Başkanı Ergün Karakırık, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende bir konuşma yapan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “ Üç dönemdir birlikte çalıştığımız ve Yenice’ye birlikte güzel hizmetler verdiğimiz aynı zamanda Devrek’ten okul arkadaşım olan Neşe Mısırlı hanımefendiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin. Yüce Allah’ımız ebediyette eşi eski Belediye Başkanımız Osman Mısırlı ile kavuşmayı nasip eyler.” dedi.
Zeki Çaylı'nın konuşmasını ardından törende okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından dua yapıldı.
Yenice Belediye Meclis Üyesi Mimar Neşe Mısırlı ikindi namazından sonra kılınacak olan cenaze namazının ardından Yenice'de bulunan aile mezarlığına defnedilecek.
Karabük Derin Haber olan merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine ve tüm sevdiklerine baş sağlığı dileriz.