Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.  Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır beraberindeki heyetle Özçelik İş Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz'ı ziyaret etti. 
Yorucu bir seçim maratonunun ardından yapılan seçimle Özçelik İş Karabük Şube Başkanlığına seçilen Kenan Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Delege seçimlerinin ardından 10 Ekim Pazar günü gerçekleşen 9 Olağan Genel Kurul'da başkan seçilen Kenan Yılmaz ve yönetimi tebrikleri makamında kabul ediyor.
Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır beraberindeki heyetle Kenan Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Abdullah Çakır'a ziyaret sırasında, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ovacık, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Erten, Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Eski İl Başkanı Bayram Karadağ ve partililer eşlik etti.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Çakır; "Cumhuriyet Halk Partisi il , ilçe yöneticilerimiz ve KARDEMİR de çalışan emekçi arkadaşlarımızla beraber Özçelik iş Sendikası‘ Şube Başkanlığına seçilen Kenan Yılmaz ve yönetim kurulunu ziyaret ettik .Sendika, Karabük ve ülke gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ev sahipliğinden dolayı Başkan Kenan Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.