Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel ve Özçelik İş Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz yeni yılı Kardemir çalışanları ile karşıladı.  Özçelik İş Sendikası Kardemir çalışanları ile omuz omuza yürümeye devam ediyor. Çelik işçisinin maaş, sosyal şartlar ve yaşam standartlarını iyileştirmek için gece gündüz çalışan Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel ve Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz yılbaşında ailesinden ayrı k ekmek parası için çalışmak durumunda emekçileri unutmadı. Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel ve Karabük Şube Yönetimi 2021 yılının son saatlerinde Kardemir Çelikhane çalışanlarını işyerlerini ziyaret etti. Özçelik-iş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Yönetim kurulu üyeleri işyeri Baştemsilci ve temsilciler yeni yıla girilirken Kardemir Çalışanları ile birlikte pasta keserek kutladılar.

"Yeni Yılın Emekçilerimize Hayırlı Olmasını Diliyorum"

Yeni yılın çelik emekçileri için hayırlı olmasını dileyen Özçelik İş Şube Başkanı Kenan Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; ‘’Potalarda eriyen biziz sizler demir sanırsınız sözünün karşılığı olan çelikhanede çalışan mesai arkadaşlarımızın buraya her gelişimizde bizi şanına yakışır bir şekilde karşılamalarından ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yeni yılın sendikamıza emekçilerimize Kardemir’imize ve Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyor. Birlik beraberlik ve kardeşliğimizin daha da güçlenerek yolumuza devam etmemizi temenni ediyorum."

"Çalışan Emekçiler O k Zor Bir Yılı Geride Bıraktık"

Ziyarette Kardemir işçilerine seslenen Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel ise pandemi sürecinin çalışma koşullarını olumsuz etkilediğini vurguladı. Akyel açıklamasının  devamında; ‘’Çalışan emekçiler o k zor bir yılı geride bıraktık. pandemi süreci çalışma koşullarını çok etkiledi. Ülkemiz pandemi nedeniyle zor günlerden geçerken, metal sektöründe çalışan üyelerimiz kesintisiz üretimine devam ettiler. Çalışanlarımızın Sağlık risklerini göze a k gösterdikleri bu gayretlere takdire şayandır. Temennim 2022 yılının Ülkemiz, Kardemir ve Tüm emekçi kardeşlerimiz açısından pandemi sürecinin son bulduğu iş kazalarının olmadığı, Sağlık huzur dolu bir yıl olmasını diliyorum ‘’ dedi