CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır bugün düzenlediği basın toplantısında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya'ya hakkında ağır eleştirilerde bulunarak; "Kendisine çeki düzen versin vermiyorsa da verdirmesini biliriz" ifadelerini kullandı. Çakır'ın bu ifadelerinin ardından AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti Karabük teşkilatı Abdullah Çakır'ın tehdit ettiğini ileri sürdü. Özkan Çetinkaya ise Abdullah Çakır'a cevaben yaptığı açıklamada, Çakır'ı hadsizlikle suçlayarak cevabın sandıkta Karabük halkı tarafından erileceğini vurguladı.  Karabük'te siyasetin tansiyonu CHP İl Başkanı Abdullah Çakır'ın düzenlemiş olduğu basın toplantısının ardından yeniden yükseldi. Abdullah Çakır basın toplantısında yaptığı açıklamada AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya'yı sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeni ile ağır eleştirilerde bulunmuştu. Çakır açıklamalarının devamında kullandığı "Kendisine çeki düzen versin, vermiyorsa da verdirmesini biliriz" ifadeleri siyaset gündemine bomba gibi düştü. Çakır'ın yaptığı bu açıklamanın ardından AK Parti teşkilatından Abdullah Çakır'a tepki yağdı.

"Abdullah Çakır Ne Dedi?"

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır Özkan Çetinkaya'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşımları gündeme a k ağır eleştirilerde bulundu. Başkan Çakır yaptığı açıklamada; "Son zamanlarda gerek genel başkan yardımcılarımıza gerek milletvekillerimize burada siyaset yapan arkadaşımız konumunu da söylemiş olayım AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yapan arkadaşımız hakaret boyutu düzeyinde sosyal medya hesabı üzerinden hakaretler yağdırıyor. Çok ilginç bunları yaptıktan sonrada kaldırıyor. Yanlış bildiğin bir şeyi neden yapıyorsun doğru ise neden kaldırıyorsun. Ben her zaman söylüyorum bizim üslubumuz Karabük Cumhuriyet Halk Partisi o k biz eğer tartışacaksak kavga edeceksek Karabük' ün yararına kavga edelim. Karabük'ün menfaatleri için kavga edelim Karabük'ün menfaatleri için ben herkese her zaman söylüyorum bir araya gelelim bir masada oturalım. Karabük'ü beraber tartışalım. Ama bu arkadaşa birisi demiş, CHP'lilere CHP milletvekillerine saldırırsa puan kazanacağını sanıyor. Ben bu arkadaşımızın bundan sonraki söylemlerine özellikle dikkat etmesini istiyorum. Eğer üslup bozulursa bizlerde aynı şekilde aynı sertlikte cevap veririz. Gerçi her ne olursa olsun bizim terbiyemiz ona müsaade etmez o seviyeye düşmeyiz ama lütfen bu arkadaşımız kendisine çeki düzen versin vermiyorsa da verdirmesini biliriz." dedi. Abdullah Çakır'ın AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya'yı hedef alan açıklamalarının ardından AK Parti teşkilatı ise CHP Karabük İl Başkanına tepki gösterdi. AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz başta olmak üzere parti Özkan Çetinkaya ve diğer isimler Abdullah Çakır'ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Özkan Çetinkaya Ne Dedi?

Abdullah Çakır'ın Özkan Çetinkaya'yı hedef alan açıklamalarının ardından en sert tepki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya'dan geldi. Çetinkaya yaptığı açıklamada Abdullah Çakır'ı hadsizlikle suçladı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya; "Her sabah yeni bir muhalefet yalanı ile uyandığımız, akşamdan sabaha özenle hazırlanmış milletimizin aklını bulandırmaya çalışan sistematik bir YALAN SİYASETİ ile karşı karşıyayız. Sandıktan umudunu kesen Gezi olaylarından bugüne ellerini ovuşturarak ülkemizin bataklığa saplanmasını bekleyen CHP’nin son çaresi; yalan, iftira, fitne siyaseti olmuştur.Abdullah Çakır’da bu yalanların Karabük’teki aklayıcısı göreviyle sorumlu tutulmuştur. • Mukaddesatımızı incitecek, Hakk’ı, hakikatı ve milli değerlerimizi hedef alacak muhalefetin tüm söylemlerine karşı söylenecek sözümüz her zaman vardır. Susmayacağız, yalanlarınız ile milletimizin aklını karıştırmaya müsaade etmeyeceğiz. • Daha önce CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na Şehitlerimiz ile ilgili paylaşımına nasıl cevap verdiysek, geçtiğimiz hafta Marmaris Orman Yangınları ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı tarafından söylenen yalana da aşağıdaki şekilde cevap verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Abdullah Çakır sanıyor ki,Biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki biz sussak tarih susmayacak. Tarih sussa hakikat susmayacak. (Sezai Karakoç) "Her Zaman Ki Hadsiz Tutumunu Yine Sergilemiş"
Abdullah Çakır bize çeki düzen vereceğini söyleyerek her zaman ki hadsiz tutumunu yine sergilemiş, açık açık tehdit etmiş, kendisini ilgilendirmeyen konu girerek gündem olma amacı gütmüştür.
Abdullah Çakır, bizi kendi ilçe başkanıyla karıştırmış ve haddini aşma cüreti göstermiştir. Kendi ilçe başkanlarına daha önce gerçekleştirdiği eylemleri bize de yapabileceği fikrine kapılmıştır. Bu hadsizliğin ve milletin aklıyla dalga geçmenin karşılığını milletimiz sandıkta verecektir. Abdullah Çakır’ın Twitter gündeminden Karabük’ün gündemine taşıdığı, Karabük’ü ilgilendirmeyen genel siyasi bir konuda şahsıma destekleri için AK Parti İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza, Teşkilatımıza, dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ülkemize, Milletimize ve hemşerilerimize hayırlı bayramlar dilerim. "Abdullah Çakır ve Özkan Çetinkaya İkinci Kez Karşı Karşıya" AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya ile CHP Karabük İl Başkanı ikinci kez karşı karşıya geldi. Hatırlanacağı üzere CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır parti binasına "128 Milyar Dolar Nerede" yazılı pankart asmış ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya söz konusu soruya sert bir şekilde cevap vermişti. Konu ile ilgili haberi okumak için tıklayınız;